Γιάννης Στάνκογλου: Η ανάρτηση για τους “έρωτες” της ζωής του

Διαβάζεται σε 2'
stankoglou
Γιάννης Στάνκογλου Papadakis Press

Μία ανάρτηση γεμάτη νόημα έκανε στα social media ο Γιάννης Στάνκογλου μετά την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και τον νέο έρωτα με γνωστή παρουσιάστρια.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είδε το όνομά του να πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ώρες στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών και σε ηλεκτρονικά μέσα με αφορμή την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τη νέα του σύντροφο που έχει έρθει στη ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Happy Day” το πρωί της Δευτέρας (04/12), βρίσκεται σε νέα σχέση εδώ και αρκετό διάστημα, μετά τον χωρισμό του και το διαζύγιό του με την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, με το ρεπορτάζ να τον θέλει να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας παρουσιάστριας.

Ο ηθοποιός δεν έχει αναφερθεί στο νέο κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής, επιλέγοντας να κρατά κάθε πτυχή της μακριά από τη δημοσιότητα, ενώ πρόσφατα μάλιστα σε συνέντευξή του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κρατήσει κρυφό τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του, τονίζοντας ότι έτσι ήθελε να προστατεύσει τα παιδιά του.

Θέλοντας όμως να δώσει τη δική του απάντηση για τους νέους έρωτες που του “χρεώνουν” ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram στην οποία φαίνεται ο ίδιος και τα δύο του παιδιά στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ τη συνόδευσε με το γεμάτο νόημα σχόλιο “Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς….“,

Η ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου

Το πρωί της Τρίτης (05/12) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ο ηθοποιός επικοινώνησε μαζί της, ξεκαθαρίζοντάς της πως απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του και πως αν συμβαίνει κάτι στην προσωπική του ζωή θα ήθελε να το συζητήσει κυρίως με τα παιδιά του και στη συνέχεια να το μοιραστεί και δημόσια.

Εγώ θα μείνω στο ότι ο Γιάννης Στάνκογλου μπορεί να είναι ελεύθερος και ωραίος σε αυτή τη φάση, αλλά από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι στην προσωπική του ζωή θα αποφασίσει ο ίδιος πώς και πότε θα το πει και αφού το έχε πει στα παιδιά του“, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα