Γιάννης Στάνκογλου: “Κάθε μέρα λέω ότι γλίτωσα, το ότι ζω είναι θαύμα”

Γιάννης Στάνκογλου: “Κάθε μέρα λέω ότι γλίτωσα, το ότι ζω είναι θαύμα”
Ο Γιάννης Στάνκογλου στο Στούντιο 4 glomex

Για την άγρια νιότη του και τα περιπετειώδη εφηβικά του χρόνια μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτοντας με αφορμή τα περιστατικά βίας των τελευταίων ημερών, άγνωστες ιστορίες στο τηλεοπτικό κοινό.

Στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιάννης Στάνκογλου και ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση με το παρουσιαστικό δίδυμο Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλου ήταν και η έντονη εφηβεία που πέρασε αλλά και τα άγρια περιστατικά βίας με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος, περιγράφοντας μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής και ένα απίστευτο περιστατικό όπου κάποιος σε ένα μπάρ τού είχε βγάλει πιστόλι.

“Είδα άγρια πράγματα στην εποχή μου. Και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Βγαίναμε πχ τότε και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου μου και πήγε να γίνει φασαρία μέσα στο μαγαζί και όπως πάω να σπρώξω έναν από την άλλη παρεά για να κάνει πίσω, πιάνω όπλο. Και μου λέει πάρε την παρέα σου και φύγετε”, ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, ενώ με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο ίδιος θυμήθηκε τα δικά του “έργα και ημέρες”, τότε που όπως είπε οδηγούσε τη μηχανή του έχοντας πιεί.

“Κάθε μέρα λέω ότι ευτυχώς που ξεπέρασα την εφηβική μου ηλικία και είμαι ζωντανός. Δηλαδή, να και τώρα ο Νάτσης το παιδί, μηχανή, 31 ετών.. Θέλω να πω ότι έχω κάνει στην ηλικία αυτή 25-30, 30-35, μέχρι και τα παιδιά μου δηλαδή, να πάρω τη μηχανή μου έχοντας πιει 3-4 ποτήρια. Δεν έχεις τα ίδια αντανακλαστικά. Κάθε μέρα λέω ‘έχω γλιτώσει’. Το ότι ζω είναι θαύμα. Και σκέφτομαι όχι μόνο τις μηχανές, κι άλλα πράγματα. Αυτό που είπαμε για τα γήπεδα και τις συμπλοκές, όπου δεν είσαι έτοιμος να κάνεις συμπλοκή και γίνεται, συμβαίνει. Δεν τις προκαλούσα, αλλά όταν γινόταν, το έκανα. Για τη μηχανή πχ δεν ξέρω αν το κάνεις συνειδητά. Μερικές φορές νιώθεις απλά ότι είσαι ο Θεός και δεν θα πάθεις τίποτα και ειδικά σε αυτή τη φάση που έχεις πιεί”, ανέφερε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα