Γιάννης Στάνκογλου: Ο κυκεώνας δημοσιευμάτων, η fake σχέση και η κρίση ηλικίας στα 50

Διαβάζεται σε 3'
Γιάννης Στάνκογλου
Γιάννης Στάνκογλου glomex

Για την καριέρα του, τα δημοσιεύματα περί ειδυλλίου με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στο “Στούντιο 4”.

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στον καναπέ του “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Τετάρτης με τον ηθοποιό να κάνει τον απολογισμό του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του με τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν και τους λόγους που δεν το αποκάλυψε από την αρχή αλλά και πώς έχει καταφέρει να διατηρεί τις ισορροπίες.

“Έχουμε συνεπιμέλεια με τη μαμά τους, τρεις ημέρες την εβδομάδα έχω εγώ τα παιδιά και βλέπω πόσο ήρεμα είναι, ότι έχουν ελευθερίες, άλλα κάνουν με τη μαμά και άλλα με τον μπαμπά”, είπε αρχικά ο ηθοποιός και ερωτηθείς για το αν τους ήταν εύκολη αυτή η μετάβαση ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε πως “ο χωρισμός ήρθε πριν 3,5-4, λίγο πριν την καραντίνα και πριν από αυτό είχα βρει έναν χώρο ακριβώς από κάτω, στον 3ο όροφο από τον 6ο που μέναμε, οπότε περάσαμε τα δύο χρόνια του χωρισμού έτσι. Ήμασταν μαζί όλη μέρα”. Όσο για τον λόγο που επέλεξε να μην το πει ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πως το έκανε για την προστασία των παιδιών του.

Γιορτάζοντας τα 50α του γενέθλια πριν λίγο καιρό, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πως περνάει μία κρίση ηλικίας και παραδέχθηκε πως “ησύχασε”, αφού πλέον εστιάζει σε πιο ουσιαστικά πράγματα και αποδέχεται τόσο τους άλλους όσο και τον ίδιο του τον εαυτό.

“Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τον εαυτό μου και ποτέ δεν ήμουν. Και ντροπαλός ήμουν και ανασφαλής ήμουν”, είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι πια χαίρεται τη ζωή του πολύ πιο ουσιαστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ένα ειδύλλιο που όπως ήταν ήταν εντελώς fake αφού δεν υπήρχε καν σχέση.

“Μπλέχτηκα σε έναν κυκεώνα δημοσιευμάτων, χωρίς να έχει γίνει και τίποτα. Ήταν ένα πράγμα που ήταν εντελώς fake. Ταράχτηκα πάρα πολύ. Ξέρεις τι γίνεται; Ξύπνησα και είδα μηνύματα στο κινητό μου και μπήκα και διάβασα μετά τα δημοσιεύματα… είδα εκπομπές να το αναπαράγουν όλο αυτό και να είναι σίγουρες όλες οι εκπομπές ότι το ήξεραν. Τι ξέρατε; Αφού δεν ισχύει τίποτα! Εγώ δεν το ήξερα, εσείς πώς το ξέρατε; Μου φάνηκε λίγο άρρωστο. Να υπήρχε κάτι, έστω μια υπόνοια ότι υπάρχει ένα πρόσωπο, ‘βάλε την ουρά στα σκέλια και γέλα το’. Τώρα χωρίς τίποτα…”, είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως επικοινώνησε με τον άνθρωπο που έβγαλε πρώτος την είδηση “της λέω ‘θα σου άρεσε να στο έκαναν εσένα αυτό; Να πω εγώ σε μία εκπομπή ότι σε είδα να βγαίνεις σε ένα μπαρ και να είσαι με κάποιον και να φιλιέσαι που δεν είναι ο σύζυγός σου. Πώς θα σου φαινόταν; Ενώ έχεις και παιδιά’. Ευτυχώς που μίλησα στην κόρη μου το ίδιο βράδυ και της είπα ότι υπάρχει αυτό και ότι δεν ισχύει. Αν ισχύει θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε, κανένα κανάλι και καμία εκπομπή. Και έτσι έγινε, πήγε η κόρη μου την επόμενη στο σχολείο και τη ρωτούσαν. Ήθελα να προλάβω να μην μαθευτεί. Το έλυσα”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα