Γιάννης Στάνκογλου: Οι φήμες για νέα σχέση, η απάντησή του και η… Σίσσυ Χρηστίδου

Διαβάζεται σε 4'
Γιάννης Στάνκογλου
Γιάννης Στάνκογλου PAPADAKIS PRESS

Αναστάτωση στην ελληνική shobiz με τις φήμες περί σχέσης του Γιάννη Στάνκογλου με παρουσιάστρια. Η διάψευση του ηθοποιού, η “συγγνώμη” και το πρόσωπο που βρέθηκε στο επίκεντρο των ρεπορτάζ.

Χάος έχουν προκαλέσει στην ελληνική showbiz τα χθεσινά ρεπορτάζ που ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου να έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά από το διαζύγιό του με την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν και να διατηρεί σχέση με παρουσιάστρια.

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή “Happy Day”, όπου χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσαροπούλου δήλωσαν πως ο Γιάννης Στάνκογλου βρίσκεται σε νέα σχέση εδώ και αρκετό διάστημα, αφήνοντας υπονοούμενα πως πρόκειται για παρουσιάστρια.

“Η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, με την παρουσιάστρια να απαντά: Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ”.

Το ρεπορτάζ αναπαράχθηκε από διάφορες εκπομπές, και στο “Fay’s Time” της Φαίης Σκορδά, όπου η παρουσιάστρια, μετά από τα “πειράγματα” του Λάμπρου Κωνσταντάρα, δήλωσε με χιούμορ: “Εγώ πάντως δεν είμαι. Παιδιά, εγώ δεν είμαι”.

Μάλιστα, το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Γιάννης Στάνκογλου προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τα δυο παιδιά του και το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, γράφοντας: Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ… αυτοί είναι… στολίσαμε και εμείς…”.

Ορισμένες εκπομπές είχαν “φωτογραφίσει” με κάποιον τρόπο την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου (είπαν πως έχει μεγάλα παιδιά), ενώ στο Twitter γράφτηκε πολύ το όνομά της, με την ίδια να προχωρά το ίδιο βράδυ σε ένα story στο Instagram της το οποίο έγραφε: “Ένα ψέμα μπορεί να κάνει το μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της”.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (05/12) γνωστή εφημερίδα είχε σε πρωτοσέλιδο ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, γράφοντας και διάφορες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Ο Γιάννης Στάνκογλου διέψευσε τα δημοσιεύματα και τις φήμες ότι έχει σχέση, υποστηρίζοντας πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του, ενώ το ίδιο έκανε και το περιβάλλον της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το πρωί της Τρίτης (05/12) η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πάντως, από την εκπομπή της οποίας ξεκίνησε το όλο θέμα, ζήτηση δημοσίως συγγνώμη από τον ηθοποιό και δήλωσε πως οι δυο τους επικοινώνησαν τηλεφωνικά.

“Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου, που ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος στο τηλέφωνο, το εκτιμώ πολύ αυτό. Μου ξεκαθάρισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας και μοναδικός είπε αρχικά η παρουσιάστρια και εξήγησε:

Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Το όνομά του πρωταγωνίστησε στα ρεπορτάζ. Ειπώθηκε αυτό από την Τίνα αλλά μετά υπήρξε και μια συνέχεια στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Λιάγκας έλεγε ότι ξέρει τη σχέση του. Θα μείνω σε αυτά που μου είπε ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος πολύ ευγενικά μου είπε “Σταματίνα μου εμένα η απόλυτη προτεραιότητά είναι τα παιδιά μου”. Αν υπάρχει κάτι στην προσωπική ζωή του, θα αποφασίσει ο ίδιος πότε και πώς θα το πει και αφού το έχει πει στα παιδιά του. Τον ρώτησα μήπως τον είδαν κάπου έξω και μου απάντησε “Και να έχω βγει με μια γυναίκα σε αυτό το διάστημα που είμαι χωρισμένος, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που μπορώ να δηλώσω ότι είναι ο επόμενος έρωτας της ζωής μου. Το να πεις ότι είσαι ερωτευμένος, είναι κάτι σοβαρό”. Μου είπε ότι με παρουσιάστρια έχει να βγει καιρό. Εγώ όφειλα να τα πω, γιατί πραγματικά αν δέχτηκα εγώ 100 τηλέφωνα, σκέψου πόσα δέχτηκε ο ίδιος. Να ζητήσω συγγνώμη στον άνθρωπο που τον αναστατώσαμε”.

Φαίη Σκορδά: “Το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν”

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά δήλωσε στη σημερινή εκπομπή της: “Χθες έκαναν αναπαραγωγή μέχρι και αυτό που έλεγες εσύ Λάμπρο Κωνσταντάρα και έγινε και πρωτοσέλιδο κάπου. Στη συνέχεια έγραψαν ότι ήταν χιουμοριστικό, είπαν ότι βγήκα να πω ότι δεν είμαι η σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου”.

“Εγώ έχω ακούσει κάποια πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα ξέρω όμως και δεν τα έχω δει με τα μάτια μου. Γι’ αυτό τον λόγο δεν τα αναφέρω. Και το συγκεκριμένο το έχω ακούσει και από τις αρχές της σεζόν. Να πω ψέματα; Αυτό που λέει η Τίνα το έχω ακούσει. Μια εκπομπή θα κριθεί από όλα όσα έχει πει κατά καιρούς και το αν είναι μπαρουφολογίες και από το ποιο πρόσωπο λέει το ρεπορτάζ. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει” ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα