Γυναίκα-θύμα του Sean Combs κράτησε άπλυτα τα ρούχα της επίθεσης για 21 χρόνια

Διαβάζεται σε 3'
Γυναίκα-θύμα του Sean Combs κράτησε άπλυτα τα ρούχα της επίθεσης για 21 χρόνια
Δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες στον Sean Combs. Instagram

Moντέλο που ισχυρίζεται πως κακοποιήθηκε από τον Sean Combs κρατούσε άπλυτα τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ στην ντουλάπα της επί 21 χρόνια.

Το τελευταίο εξάμηνο ο Sean «Diddy» Combs έχει αναφερθεί ως ‘κατηγορούμενος’ σε πλήθος αγωγών που σχετίζονται με βιασμό, σεξουαλική παρενόχληση και άλλα εγκλήματα.

Τον Απρίλιο, ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν έφοδο στις επαύλεις του στην Καλιφόρνια και τη Φλόριντα, στο πλαίσιο έρευνας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας που ασχολείται με την εμπορία ανθρώπων.

Εκείνος αρνείται σταθερά τα πάντα (κάποιες φορές βίντεο τον διαψεύδουν), ενώ ακόμα δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Η τελευταία γυναίκα που στράφηκε εναντίον του είναι το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια της τηλεόρασης, Crystal McKinney.

Γνωστοποίησε ότι έχει κρατήσει τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που δέχθηκε την επίθεση από τον Cobs, σε μια πλαστική σακούλα και άπλυτα.

Η επίθεση έγινε το 2003.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, η 22χρονη τότε McKinney προσκλήθηκε σε εκδήλωση της Εβδομάδας Μόδας Ανδρών στο «Μεγάλο Μήλο», καθώς όπως της είχε πει κάποιος που αναφέρει ως σχεδιαστής «θα γνώριζε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να τη βοηθήσει να προωθήσει την καριέρα της ως μοντέλο».

Ο σχεδιαστής της σύστησε να βάψει τα μαλλιά της για να γίνουν πλατινέ ξανθά, της πλήρωσε την τοποθέτηση extension μαλλιών και της έστειλε τα ρούχα που θα έβαζε: ήταν ένα μαύρο δερμάτινο παλτό με γούνινη κουκούλα, ένα ημιδιαφανές μπεζ σιφόν πουκάμισο με V, συν ένα τζιν και μια τσάντα από γούνα. Όπως της έγραψε ο στόχος ήταν «να φαίνεται ελκυστική στον ράπερ».

Πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα έγγραφα, μόλις κάθισε, «ο Combs έκανε μια πολύ δημόσια επίδειξη με σεξουαλικά υποβλητικό τρόπο που συνεχίστηκε σε όλο το δείπνο». Ο ράπερ της είπε πως θέλει να τη γνωρίσει καλύτερα και αντάλλαξαν τηλεφωνικούς αριθμούς.

Συναντήθηκαν αργότερα το ίδιο βράδυ στο στούντιο του στη West 44th Street στο Midtown, όπου ο Combs ήταν παρέα με άλλους άνδρες, έπιναν ποτά και άλλες ουσίες. Ρώτησε την γυναίκα αν ήθελε να πιει κάτι, εκείνη είπε όχι και την πίεσε «ώστε να πιω και αλκοόλ και μαριχουάνα, ώσπου αισθάνθηκα βαριά μέθη. Ήταν σαν να επιπλέω».

Τότε -κατά τους ισχυρισμούς της- την τράβηξε o Combs σε ένα άλλο δωμάτιο, όπου άρχισε να τη φιλάει και να την αναγκάζει να του κάνει στοματικό έρωτα, παρά τις διαμαρτυρίες της.

«Καθώς δέχτηκε επίθεση, η Ενάγουσα ένιωσε πανικό και σωματικά άρρωστη», είπαν οι δικηγόροι της. Όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο Combs την οδήγησε πίσω στο στούντιο όπου εκείνη έχασε τις αισθήσεις της. Μόλις τις ανέκτησε συνειδητοποίησε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα