Sean “Diddy” Combs: Έφοδος στις βίλες του ράπερ – Έρευνα για sex trafficking

Διαβάζεται σε 3'
Sean "Diddy" Combs
Sean "Diddy" Combs AP Photo/Rebecca Blackwell - Jordan Strauss/Invision/AP

Τα σπίτια του διάσημου ράπερ Combs στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι ερευνήθηκαν από αστυνομικούς, στο πλαίσιο μιας έρευνας για σεξουαλική διακίνηση. Αναφορές για συλλήψεις των γιων του.

Έφοδο σε δύο ακίνητα που ανήκουν στον διάσημο ράπερ και εκατομμυριούχο Sean “Diddy” Combs – γνωστό και ως Puff Daddy – πραγματοποίησαν οι αρχές τη Δευτέρα (25/03), στο πλαίσιο έρευνας που σχετίζεται με sex trafficking.

Έρευνες στις βίλες του Sean "Diddy" Combs AP Photo/Rebecca Blackwell

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Associated Press, η Εσωτερική Ασφάλεια, μαζί με ομοσπονδιακούς πράκτορες και άλλες αρχές επιβολής του νόμου της Νέας Υόρκης, πραγματοποίησαν επιδρομές στα σπίτια του Sean “Diddy” Combs στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και στο Μαϊάμι της Φλόριντα, οι οποίες αποτελούν μέρος μιας συνεχιζόμενης ομοσπονδιακής έρευνας για σεξουαλική διακίνηση.

Σε ανακοίνωσή της, η Homeland Security Investigations (HSI) επιβεβαίωσε ότι “εκτέλεσε ενέργειες επιβολής του νόμου ως μέρος μιας συνεχιζόμενης έρευνας, με τη βοήθεια της HSI Los Angeles, της HSI Miami και των τοπικών συνεργατών επιβολής του νόμου”.

Δεν είναι σαφές εάν ο Combs ήταν ο στόχος της έρευνας. Οι αξιωματούχοι δεν είχαν εξουσιοδότηση να συζητήσουν δημόσια λεπτομέρειες της έρευνας.

Πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, έδειξαν δεκάδες αστυνομικούς και πράκτορες να έχουν περικυκλώσει τα σπίτια του ράπερ, ενώ ελικόπτερα βρίσκονταν πάνω από αυτά.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές σε διεθνή ΜΜΕ, οι δύο γιοι του ράπερ, Justin και King Combs, συνελήφθησαν από τις αρχές.

Ο 54χρονος Combs ίδρυσε τη μουσική εταιρεία Bad Boy το 1993, ενώ είναι ευρέως γνωστός με τα καλλιτεχνικά ονόματα Puff Daddy και Diddy. Η δουλειά του θεωρείται καθοριστική για την ανάπτυξη της hip-hop μουσικής. Ο Combs έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy στην καριέρα του και είχε 14 υποψηφιότητες. Στη συνέχεια, εκτός από μουσικός, έγινε παραγωγός καθώς και επιχειρηματίας.

Έρευνες στις βίλες του Sean "Diddy" Combs AP Photo/Eric Thayer
Έρευνες στις βίλες του Sean "Diddy" Combs AP Photo/Rebecca Blackwell

Οι κατηγορίες για βιασμό και trafficking

Ο Αμερικανός μεγιστάνας της μουσικής έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών μηνύσεων, μεταξύ άλλων για σεξουαλική επίθεση, τους τελευταίους μήνες, με τον ίδιο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Τον Νοέμβριο του 2023, ο Combs ήρθε σε συμφωνία με την πρώην φίλη του, την τραγουδίστρια Casandra “Cassie” Ventura, μετά από την αγωγή που είχε υποβάλει σε βάρος του, βάσει της οποίας ισχυριζόταν ότι βιάστηκε και υποβλήθηκε σε επανειλημμένες σωματικές και άλλες κακοποιήσεις για χρόνια από τον Combs.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, τουλάχιστον δύο άλλες αστικές αγωγές κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη κατά του Combs με ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένης μιας που κατατέθηκε τον Δεκέμβριο σε ομοσπονδιακό δικαστήριο που περιελάμβανε, επίσης, ισχυρισμούς για trafficking.

Ο Combs κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση σε άλλη πολιτική αγωγή που υποβλήθηκε από έναν πρώην άνδρα υπάλληλο τον περασμένο μήνα , ισχυρισμούς τους οποίους ο Combs, μέσω του δικηγόρου του, αρνήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα