Γιώργος Γιαννόπουλος για τροχαίο: Μου έγραφαν “Καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα”

Γιώργος Γιαννόπουλος για τροχαίο: Μου έγραφαν “Καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα”
Γιώργος Γιαννόπουλος PAPADAKIS PRESS

Στο πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε, καθώς και τις αντιδράσεις του κόσμου, αναφέρθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10” ήταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε γνωστός ηθοποιός μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα.

“Είμαι καλά. Με την ευκαιρία για το ατύχημα που είχα, εγώ παίρνω τα πράγματα ουδέν κακό αμιγές καλού. Ό,τι γίνεται είναι για το καλό μας, αρκεί να το μεταφράσουμε. Θα το φτιάξω. Πήγαινα για μπάνιο. Έχει πολλή πλάκα όλο αυτό. Είχα και κορονοϊό. Πήγα στο χωριό και είχα Covid κατακαλόκαιρο” δήλωσε αρχικά, περιγράφοντας πώς συνέβησαν όλα.

“Τελειώνει ο κορονοϊός και την πέμπτη ημέρα ξυπνώ και με έναν φίλο που ήμασταν στο σπίτι και τον φιλοξενούσαμε, είπαμε να πάμε για μπάνιο. Κάναμε τεστ και ήταν θετικό. Πάμε και ξαφνικά λέω τι έγινε; Μας σκότωσαν; Τρακαράμε; Ευτυχώς φορούσαμε ζώνη. Χτύπησα και κάποιον μπροστά μου και έτσι έγινε”.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του κόσμου μετά τη σχετική ανάρτηση που έκανε στα social media: “Έγραψα μία ανάρτηση ως κοινωνικό μήνυμα, ότι βάλτε τη ζώνη σας και τα κράνη στις μηχανές και γελάω με αυτά -μου έγραφαν “Καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα”. Η ουσία είναι ότι το σημαντικό είναι να φοράμε τη ζώνη. Ή θα ήμουν στο νοσοκομείο τώρα ή θα λέγατε ο Γιαννόπουλος ο πρώην”.


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα