Γιώργος Καπουτζίδης: “Αν τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου, ας αλλάξουν κανάλι”

Γιώργος Καπουτζίδης: “Αν τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου, ας αλλάξουν κανάλι”
Γιώργος Καπουτζίδης

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του σειράς "Σέρρες" ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το βάρος των τοποθετήσεών του και απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχεται με αφορμή τις δηλώσεις του.

Χειμαρρώδης για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Καπουτζίδης, άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα”.

Με αφορμή την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων της νέας του πολυσυζητημένης σειράς “Σέρρες“, ο Γιώργος Καπουτζίδης παραδέχθηκε πως ανέκαθεν αισθανόταν ένα βάρος και μία ευθύνη για τις τοποθετήσεις του, είτε αυτές γίνονταν μέσω μίας τηλεοπτικής σειράς ή μέσω δηλώσεών του.

“Ακόμα και όταν έγραφα ακόμα κωμωδίες πιο απροβλημάτιστες και ήμουν και εγώ πιο απροβλημάτιστος υποτίθεται ως πιο νέος, αισθανόμουν το βάρος και την ευθύνη τι θα πω στον κόσμο και να περάσει το σωστό μήνυμα”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, σημειώνοντας πως κατά καιρούς λαμβάνει πολλά και συγκινητικά μηνύματα από ανθρώπους που έχουν βοηθηθεί από τις τοποθετήσεις του.

“Υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά που μου είπαν πως τους έδωσα θάρρος να ανοιχτούν στους γονείς τους, όπως και πολλοί γονείς”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τι απαντά όμως ο ίδιος σε όσους “κουράστηκαν” από τις τοποθετήσεις του;

“Αν τους κούρασα, ας αλλάξουν κανάλι, δεν έχουν κανέναν λόγο να με δουν. Αφού είναι κουρασμένοι ας κάνουν κάτι άλλο να ξεκουραστούν. Δεν μιλάω σε όλους, ξέρω πού μιλάω. Να ξεκουραστούν. Ας βάλουν ένα μαξιλάρι κάτω από το πόδι τους! Δεν θέλω να τους κουράζω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα