Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Στη λίστα των ανθρώπων που υιοθετούν πρέπει να μπουν και τα ομόφυλα ζευγάρια

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Στη λίστα των ανθρώπων που υιοθετούν πρέπει να μπουν και τα ομόφυλα ζευγάρια
Facebook / Gregory Vallianatos

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Μεσάνυχτα" και μίλησε για τα όσα έζησε τη δεκαετία του '80 όταν και αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός. Τι είπε για τον Ζακ Κωστόπουλο

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τη δεκαετία του ’80 διαγνώστηκε οροθετικός και το δήλωσε δημόσια μίλησε ο δημοσιογράφος και ακτιβιστής Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα”.

“Όταν έχεις καλή σεξουαλική ζωή, δεν έχεις νεύρα και αρνητική διάθεση. Είμαι ευγενικός άνθρωπος, αλλά εύκολα γίνομαι αλήτης. Η αδερφή μου είναι ηγουμένη και την ευχαριστώ που προσεύχεται για μένα” είπε μεταξύ άλλων.

“Ο πατέρας μου έλεγε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που κάνω, αλλά μου είπε ότι αν ήταν ομοφυλόφιλος θα έκανε τα ίδια. Στο Λονδίνο για μια περίοδο ήμουν συνοδός, πληρωνόμουν για να κάνω σεξ. Μια μέρα απλά το σταμάτησα. Είχα δηλώσει με χιούμορ ότι έχω πάει με λίγο λιγότερο από 10.000 άντρες”.

“Στη λίστα των ανθρώπων που υιοθετούν πρέπει να μπουν και τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο Ζακ Κωστόπουλος είναι μια γενναία και συγκινητική προσωπικότητα” είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα