H ξινή απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ στην ερώτηση του ενός δολαρίου

Διαβάζεται σε 2'
H Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια της ταινίας 'Atlas' στο Μεξικό
H Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια της ταινίας 'Atlas' στο Μεξικό EPA/ISAAC ESQUIVEL

Η νέα φήμη για το χωρισμό των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ προφανώς και τέθηκε στην σταρ, στην προώθηση ταινίας της στο Μέξικο Σίτι.

Δεν έχουμε πρόχειρα τα στατιστικά, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μια από τις ερωτήσεις που ‘χει κληθεί να απαντήσει η Τζένιφερ Λόπεζ  περισσότερο στη ζωή της να είναι το «όντως χωρίσατε με τον Μπεν Άλφεκ;».

Το τελευταίο επεισόδιο σου ιστορικού αυτού σίκουελ, με επανασυνδέσεις και χωρισμούς και δεκάδες φήμες σε κάθε στάδιο της κοινής πορείας του ζευγαριού, ‘παίχθηκε’ στην προώθηση της νέας της ταινίας, με τίτλο Atlas.

Βρέθηκε λοιπόν, στο Μέξικο Σίτι μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Σίμου Λιου και δημοσιογράφος έθεσε το θέμα της νέας φήμης για χωρισμό. Ακούγεται μια ανδρική φωνή να λέει «ΟΚ, δεν το κάνουμε αυτό», η Λόπεζ σχολιάζει «ξέρετε καλύτερα από αυτό» και η κάμερα εστιάζει στη βέρα της.

Πηγή από το περιβάλλον τους, είπε στο ΕΤ πως η σχέση τους έχει διαρκώς σκαμπανεβάσματα «καθώς οι προσωπικότητες τους είναι πολύ διαφορετικές και δεν περνούν πολύ χρόνο μαζί. Σίγουρα όμως, δεν έχουν τελειώσει».

«Ο Μπεν νιώθει ότι η Τζεν δυσκολεύεται να αισθανθεί ικανοποιημένη και αυτό είναι ένα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Την ίδια ώρα, ο Μπεν είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που νιώθουν αρκετά άνετα για να είναι ειλικρινείς και αληθινοί με την Τζεν Αυτός είναι ένας από τους λόγους που την αγαπάει, αλλά ένας από τους λόγους που η Τζεν εκνευρίζεται μαζί του».

H Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια της ταινίας 'Atlas' στο Μεξικό
H Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια της ταινίας 'Atlas' στο Μεξικό EPA/ISAAC ESQUIVEL

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα