Η απάντηση της Μάρθας Κουτουμάνου στη Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου

Η απάντηση της Μάρθας Κουτουμάνου στη Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου

Με μια σύντομη και περιεκτική επιστολή προς τα ΜΜΕ, αποφάσισε να απαντήσει στη Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Τη σιωπή της έσπασε η Μάρθα Κουτουμάνου, αποφασίζοντας να λάβει θέση απέναντι στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και στην Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, που χθες μίλησε σε συνέντευξή της για την οικονομική διαμάχη που έχουν μεταξύ τους για τη διαθήκη και την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη.

Με μια σύντομη και περιεκτική επιστολή προς τα ΜΜΕ, η Μάρθα Κουτουμάνου, ετεροθαλής αδελφή της Μαρίας – Ελένης, αποφάσισε να απαντήσει σε όσα έχει πει δημόσια τόσο η ίδια, όσο και ο πατέρας της, που παρενέβη πριν από μερικές μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για το θέμα.

Επιλέγοντας να κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ στον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους και που εκτυλίσσεται μπροστά στις κάμερες, η Μάρθα αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι η αδερφή μου και ο Αλέξανδρος εκθέτουν οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα, με αποτέλεσμα να γινόμαστε όλοι – εγώ άθελά μου – αντικείμενο σχολιασμού.”

“Η σιωπή μου δεν συνιστά αδυναμία. Ευτυχώς πλήθος αποδείξεων και μαρτυριών βρίσκονται στη διάθεσή μου. Συνειδητά δεν έχω ακολουθήσει τη δικαστική οδό μέχρι σήμερα κατά των μελών της οικογένειάς μου.”

Ολόκληρη η επιστολή της:

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version