Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε την ηλικία της, που ξεκάθαρα δεν μπορείς να μαντέψεις

Διαβάζεται σε 3'
Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε την ηλικία της, που ξεκάθαρα δεν μπορείς να μαντέψεις
Η Δήμητρα Ματσούκα δεν έχει το παραμικρό άγχος για την ηλικία της. ΑΝΤ1

Σε συνέντευξη της σε περιοδικό, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για το ύψος, την ηλικία της και αν έκανε εκείνη ή ο Πέτρος Κόκκαλης το πρώτο βήμα για να γίνουν ζευγάρι.

H Δήμητρα Ματσούκα «κλέβει» την παράσταση στις «Ψυχοκόρες», σειρά του ΑΝΤ1 που έκανε την ανατροπή στην prime time της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Χαρακτηριστικά, την Πέμπτη στο δυναμικό κοινό ήταν πίσω μόνο από το Μasterchef (17.3% vs 14%).

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ» μίλησε για αυτήν τη δουλειά, ενώ ερωτήθηκε και για την ηλικία της.

Για την ακρίβεια, τη ρώτησαν αν αποφεύγει να λέει την ηλικία της. Εκείνη απάντησε πως «όχι. Είναι τόσο γνωστή. Είναι γραμμένη στο internet. Μπορεί να τη βρει κάποιος στο Βικιπαίδεια»

Όποιος λοιπόν, ενδιαφέρεται μπορεί να δει στην συγκεκριμένη πλατφόρμα ότι έχει γεννηθεί το 1974, άρα είναι 50 ετών.

«Ευτυχώς προς το παρόν, δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι την ηλικία μου με άγχος, να κάνω πράγματα, να προσέχω πόσο γυμνάζομαι και πόσο τρώω ή να έχω μαλλιά και μακιγιάζ στην ‘τρίχα’. Παραμένω όπως ήμουν πάντα. Συνήθως με μια αλογοουρά και άβαφη, με αυτοπεποίθηση -μάλλον- για ό,τι μου έδωσε η φύση».

Με την ευκαιρία η Ματσούκα θέλησε να κάνει μια διόρθωση: στη Βικιπαίδεια αναφέρεται πως το ύψος της είναι 1.65. «Ας ξεκαθαρίσω ότι είμαι 1.72».

«ΕΓΩ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ»

Προφανώς και ρωτήθηκε και για το γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη. Όπως είπε «τον Νοέμβριο του 2016 είχα πάει με μια φίλη μου και την 9χρονη κόρη της σε μια εκδήλωση της Οργάνωσης Γη, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος ο Πέτρος.

Είχαν εκπαιδευτικά προγράμματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα εκεί για σχολεία, συλλογική κουζίνα όπου έτρωγαν, έδειχναν στα παιδιά καλλιέργειες, ντοματάκια, ραπανάκια… και σε έναν πάγκο της λαϊκής που είχαν στήσει με μικροπαραγωγούς τον είδα πρώτη εγώ».

Ισχύει πως η γυναίκα επιλέγει;

«Εγώ την ακούω σοβαρά αυτή τη θεωρία, απλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα προσεγγίσω κάποιον, γιατί συνήθως με προσέγγιζαν. Με τον Πέτρο δε συνέβη αυτό. Τον πλησίασα πρώτη εγώ, τα υπόλοιπα ήρθαν όμορφα και αβίαστα. Είχα μάθει να κάνουν την πρώτη κίνηση κι όχι να την κάνω εγώ, αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ να μου αρέσει κάποιος τόσο πολύ με την πρώτη ματιά.

Δεν είχα αισθανθεί ποτέ ότι θα βρισκόταν ο άνθρωπος που θα είναι όπως ακριβώς επιθυμούσα. Στην αρχή μου άρεσε η φωνή του. Τον αποκαλώ Τζιμ Μόρισον γιατί μου αρέσουν οι Doors. Εκείνος γελάει με αυτό. Με θεωρεί λίγο τρελή.

Πολύ σύντομα εκτίμησα την παιδεία του, την ευφυΐα του, την καλή του καρδιά. Έχει μια σπάνια ικανότητα να βλέπει την ουσία, μια απλότητα που μου αρέσει πάρα πολύ. Οι συνήθειές του με ευχαριστούν, σχεδόν με συγκινούν.

Ο τρόπος που έχει επιλέξει να ζει ιδιωτικά, αλλά και αυτό που επιλέγει να δείχνει έξω είναι ενδεικτικά της ποιότητάς του. Δυσφορώ με όλα αυτά τα ξενοδοχεία, τις πισίνες, τα φαγητά, τα ακριβά ρούχα που κοινοποιούν στα social media».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα