Η Μαίρη Συνατσάκη ξεκαθαρίζει για το “κοινωνικό φύλο” της κόρης της και λέει τη μεγαλύτερη αλήθεια

Διαβάζεται σε 2'
synatsaki
Μαίρη Συνατσάκη glomex

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της ότι η κόρη της είναι βιολογικά κορίτσι αλλά θα αποφασίσει εκείνη ποιο θα είναι το κοινωνικό της φύλο η Μαίρη Συνατσάκη βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε πριν λίγους μήνες μία δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία αναφερόμενη στην κόρη της Ολίβια είπε πως το παιδί της είναι βιολογικά κορίτσι αλλά εκείνη αργότερα στη ζωή της θα αποφασίσει το κοινωνικό της φύλο.

Η παρουσιάστρια και YouTuber βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” και μιλώντας με την Τζένη Θεωνά εξήγησε πώς χαιρετίστηκε η συγκεκριμένη φράση αλλά και τι ακριβώς εννοούσε λέγοντάς το.

“Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό και την καρδιά μου το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι οι σωστές. Ίσως αν έλεγα ότι θα αποδεχθώ το παιδί μου ακριβώς όπως θέλει να είναι, όπως νιώθει να είναι, όπως αισθάνεται να είναι, να είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα”, είπε αρχικά συμπληρώνοντας πως χρειάστηκε πολύ να εξηγήσει τι εννοεί.

“Με ενδιαφέρει να μιλήσω για την αποδοχή. Δεν θέλω στα πράγματα που περιλαμβάνουν και το παιδί να ξενίζω με αυτό που θα πω. Γιατί στην ουσία είναι αγάπη και αποδοχή. Εάν δεν είμαστε μαζί σε αυτό δεν πειράζει. Το απόσταγμα είναι πλήρης αποδοχή σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος να είναι, αυτό που λέει η καρδιά του και η ψυχή του. Θέλω να το πω με τους όρους του κοινωνικού φύλου, αλλά δεν πρέπει να το πω. Είτε θέλει να εκφραστεί σαν γυναίκα, είτε θέλει να εκφραστεί σαν οτιδήποτε άλλο και να αυτοπροσδιοριστεί με έναν άλλο τρόπο, εγώ θα είμαι εκεί“, κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα