Η Ναταλία Γερμανού σιχαίνεται την γκουρμέ κουζίνα και παραδέχεται πως είναι η “ντροπή” του MasterChef

Η Ναταλία Γερμανού σιχαίνεται την γκουρμέ κουζίνα και παραδέχεται πως είναι η “ντροπή” του MasterChef
Ναταλία Γερμανού Instagram@natalia_germanou

Μία "μη δημοφιλή άποψη", όπως τη χαρακτήρισε η ίδια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ναταλία Γερμανού η οποία με αφορμή τα εορταστικά τραπέζια που αυτές τις μέρες έχουν την τιμητική τους.

Ένα ανέλπιστο tweet για τις γαστρονομικές και διατροφικές προτιμήσεις της έκανε το πρωί της Δευτέρας (26/12) η Ναταλία Γερμανού, πιθανόν επηρεασμένη από τα γκουρμέ εδέσματα που σερβιρίστηκαν και γέμισαν τα εορταστικά τραπέζια αυτές τις μέρες.

Με αρκετή δόση χιούμορ και καυστικότητας η Ναταλία Γερμανού έγραψε πως σιχαίνεται τη γκουρμέ κουζίνα και περιέγραψε μερικά πιάτα βγαλμένα από τη φαντασία της, όπως ντομάτες με σως μπαλσάμικο που μοιάζουν με “μικροσκοπικά ροζ κομφετί”, πουρές από τόφου και μενταγιόν μικρού μανιταριού.

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως είναι η “ντροπή” του MasterChef όπου κάθε χρόνο βλέπουμε να φτάνουν μπροστά στους κριτές πρωτότυπα και ευφάνταστα πιάτα με κάποια από τα παραπάνω υλικά.

“Unpopular opinion: σιχαίνομαι τη γκουρμέ κουζίνα. Αυτά τα μικροσκοπικά ροζ κομφετί που μου τα σερβίρουν ως ντομάτες με δυό σταγόνες σως μπαλσάμικο. Τον πουρέ από τόφου και τα μενταγιόν μικρού μανιταριού. Τα μισώ. Είμαι η ντροπή του master chef”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Twitter.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα