Ηλίας Βρεττός: Σοβαρό τροχαίο στη Γλυφάδα για τον τραγουδιστή

Διαβάζεται σε 2'
vrettos
Ηλίας Βρεττός Instagram@vrettos_ilias

Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του είχε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός με τον ίδιο να δημοσιεύει φωτογραφία από το σημείο του ατυχήματος. Το μήνυμα για το κράνος που του έσωσε τη ζωή.

Σε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του ενεπλάκη ο Ηλίας Βρεττός το βράδυ της Παρασκευής (03/11) και προκάλεσε ανησυχία στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σημείο του ατυχήματος που σημειώθηκε στη Γλυφάδα, με τη μηχανή του να βρίσκεται στο οδόστρωμα και τον ίδιο να σχολιάζει: “Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά… Όσο για τη μηχανή πάει“.

Θέλοντας να μοιραστεί τι ακριβώς συνέβη, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε αμέσως μετά ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως το ατύχημα ήταν πολύ σοβαρό και τη γλίτωσε επειδή φορούσε κράνος.

“Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει… Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας”, έγραψε σε άλλο ποστ στα social media του ο τραγουδιστής.

Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα