Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της
Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς Instagram @imaleskou @dani_lifeway

Σε πελάγη ευτυχίας η γνωστή παρουσιάστρια, που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίον περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Μια χαρμόσυνη ανακοίνωση έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μοιράστηκε με τους followers της ότι είναι έγκυος.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!”.

Ποιος είναι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Ιωάννας Μαλέσκου είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίο διατηρούν σχέση εδώ και περίπου 1,5 χρόνο.

Ο αγαπημένος της παρουσιάστριας είναι εκπαιδευτής σκύλων και ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους.

Μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή και τελευταία χρόνια έμενε στη Δάφνη Αττικής. Πλέον ζει μαζί με την Ιωάννα στην Αρτέμιδα.

Αγαπάει πολύ τα extreme sports όπως το wind surfing και το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αφού οδηγεί μηχανές enduro.

Οι δυο τους μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τα ζώα, καθώς και οι δυο τους έχουν κατοικίδια, ενώ κάνουν μαζί διάφορα χόμπι.

Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού, που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ελάχιστες.

Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα Μαλέσκου είχε επιλέξει να μείνει εκτός τηλεόρασης φέτος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα