Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στην αρνητική κριτική και αναρωτιέται “δεν καταλαβαίνω πού τους ενόχλησα”

Διαβάζεται σε 2'
maleskou
Ιωάννα Μαλέσκου glomex

Για όσα συνέβαιναν όταν έκλεινε την πόρτα του σπιτιού της έχοντας βρεθεί στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Όσα την τρόμαξαν ερχόμενη στην Αθήνα και η αναίτια επίθεση που δέχθηκε.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (04/12) η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρώτη μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της και την απουσία της από τα τηλεοπτικά.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως μετά και τον ερχομό του παιδιού της στον κόσμο έχει “άλλη ματιά“, αλλά και μία “άλλη δύναμη” για να αντιμετωπίσει αυτά που συμβαίνουν στην τηλεόραση.

Αποκάλυψε όμως και τι ήταν αυτό που την τρόμαξε ερχόμενη στην Αθήνα από την Κρήτη για να εργαστεί στον ΣΚΑΪ, ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. “Αυτό που με τρόμαξε τελικά ήταν το πώς εγώ δεν είχα αυτή τη δύναμη που έχω τώρα να λέω τα ‘όχι’ και να βάζω τα πράγματα σε μία σειρά, τώρα που ως μαμά με έναν μαγικό τρόπο έχω αποκτήσει μία διάθεση να έχω μία απόσταση σε οτιδήποτε δεν μου αρέσει. Ξεκαθάρισε το τοπίο μου”, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Έχοντας βρεθεί στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής ουκ ολίγες φορές εκείνο το διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε αρχικά πως από τότε έχει συναντήσει τους ανθρώπους που της ασκούσαν κριτική και την αντιμετωπίζουν σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτα, όμως όπως εξήγησε τα έχει αφήσει πίσω της, χωρίς όμως να τα ξεχνάει.

“Να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα ποτέ, ακόμα και τώρα που το συζητάμε, σε τι μπορεί να ενόχλησα ερχόμενη και ξεκινώντας μία διαδρομή που μου προτάθηκε κάτι. Είχα μία ωραία ζωή και μία πορεία και νομίζω, όπως φυσιολογικά μπορεί να γίνει σε έναν άνθρωπο, επιλέγεις να κάνεις κάτι σαν το επόμενο βήμα, σαν εξέλιξη και επαγγελματική ανέλιξη. Δεν περίμενα όλο αυτό που ήρθε κατά πάνω μου. Θες από άγνοια κινδύνου; Με βρήκε όμως ανέτοιμη, συναισθηματικά, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να ενοχλήσω ανθρώπους και να είναι τόσο έντονοι απέναντί μου”, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως παρά τα αρνητικά σχόλια δεν θέλησε να δείξει αδυναμία και να επιτρέψει στον εαυτό της κυρίως να είναι αδύναμη αλλά και να φανεί όλο αυτό στον κόσμο, ενώ εξομολογήθηκε πως πολλές φορές “λύγισε” όταν έκλεινε την πόρτα του σπιτιού της και έκανε την αυτοκριτική της.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα