Ιωάννα Τούνη: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου

Ιωάννα Τούνη: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου
Ιωάννη Τούνη jtouni Instagram

Από την επίθεση το μοντέλο χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για αντιτετανικές ενέσεις. Όλα όσα είπε για τον ανεύθυνο ιδιοκτήτη του σκύλου.

Μία σοκαριστική εμπειρία είχε το πρωί της Τρίτης η γνωστή Instagramer, Ιωάννα Τούνη, καθώς έκανε βόλτα στη Θεσσαλονίκη με τον σκύλο της. Μέσα από το νοσοκομείο, όπου έκανε αντιτετανικές ενέσεις, το μοντέλο διηγήθηκε την περιπέτειά της.

Όπως δήλωσε η ίδια -μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram-, κατά τη διάρκεια της βόλτας, το σκυλί της διαπληκτίστηκε με άλλον σκύλο, του οποίου το αφεντικό αδιαφορούσε, μιλώντας στο τηλέφωνο και δεν προσπάθησε να χωρίσει τα δύο σκυλιά.

Η νεαρή Influencer εξέφρασε την αγανάκτησή της για την απαράδεκτη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του σκύλου και ανέβασε βίντεο μέσα στο νοσοκομείο, κατηγορώντας τον για αδιαφορία.

“Η μέρα μου δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πήγα βόλτα τον Prince και με δάγκωσε σκύλος. Ήρθα στο νοσοκομείο για εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν με τον ιδιοκτήτη του, μιλούσε στο τηλέφωνο και εγώ ήμουν στη μέση σε δύο σκυλιά για να τα χωρίσω. Το σκυλί του δάγκωσε εμένα και τον σκύλο μου. Είμαι μέσα στα νεύρα”, είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

“Πόσο ωραία περνάω! Κανονικά θα έπρεπε να κάνω μήνυση στον μαλ….α τον ανεύθυνο, που όχι απλά είχε χωρίς λουρί επιθετικό σκύλο, αλλά δεν κουνήθηκε καν να χωρίσει τον σκύλο του που μας επιτέθηκε κανονικά. Ο αρκούδος και εγώ είμαστε καλά! Ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Απλά μετά το δάγκωμα σκύλου πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια”, έγραψε σε επόμενο story.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα