Καινούργιου – Κωνσταντάρας: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter

Διαβάζεται σε 2'
Καινούργιου – Κωνσταντάρας: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter
Λάμπρος Κωνσταντάρας - Κατερίνα Καινούργιου Papadakis Press

Απίστευτο beef μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Λάμπρου Κωνσταντάρα στα social media. Διαβάστε τη στιχομυθία που είχαν στο Twitter

Αδιανόητη κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο Twitter, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου και το σχόλιό του για την πααρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “I Love ΣουΚου” και όταν ρωτήθηκε για μια ενδεχόμενη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε: “Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά”.

Σε μία ανάρτηση χρήστη του Twitter που αναδημοσίευσε τη δήλωση αυτή, η παρουσιάστρια έγραψε: “Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση; Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους”.

Λίγο αργότερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάτησε κάτω από τη δημοσίευση: “Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι”.

Θέλω μόνο να είσαι καλά. Φιλιά πολλά”, του είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα