Καινούργιου: Το τατουάζ που της έκανε ο Mente Fuerte – “Θα το σβήσω, μετάνιωσα”

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου Glomex/ALPHA TV

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θέλει να αφαιρέσει ένα τατουάζ που της έκανε το 2016 ο Mente Fuerte. Τι συμβολίζει και τι μήνυμα στέλνει στα νέα κορίτσια.

Την αποκάλυψη ότι έχει ένα τατουάζ, το οποίο θέλει να αφαιρέσει, έκανε χθες, Τετάρτη (22/11), μέσω της εκπομπής της “Super Katerina” η Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Alpha προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ που αφορούσε τον γνωστό ράπερ Mente Fuerte, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως πριν γίνει διάσημος στο ευρύ κοινό, ασχολείτο με τα τατουάζ.

“Το τατουάζ που έχω, μου το έχει κάνει ο Mente Fuerte. Είναι από τους καλύτερους tattoo artist. Παράλληλα ασχολούταν και με τη μουσική. Θα το σβήσω το τατουάζ, για άλλους λόγους είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, δείχνοντας το χέρι της.

Θα το σβήσω, γιατί έχω μετανιώσει που έχω κάνει τατουάζ. Αυτό που θέλω να πω για τα τατουάζ, είναι ότι εμένα μου αρέσουν, όμως θα πρέπει ο άλλος να μπορεί να το υποστηρίξει. Όχι να το κάνει κάποιος σε μια περίοδο έτσι, γιατί ξαφνικά έγινε κάτι” δήλωσε, ενώ στην ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου τι συμβολίζει, πρόσθεσε:

Έχω κάνει ένα φεγγάρι που κλαίει και γελάει μαζί, όπως και η ζωή μας. Είναι κάτι δικά μου, δεν έχει σημασία. Σημασία, όμως, έχει – και το λέω σε νέα κορίτσια – ότι όσο περνούν τα χρόνια μπορεί να το μετανιώσετε όπως εγώ. Θα το σβήσω με λέιζερ, απλά είναι λίγο επώδυνη η διαδικασία. Δεν είναι τίποτα, απλά πονάει”.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που ανήρτησε ο Mente Fuerte από το 2016, όταν της είχε κάνει το τατουάζ.

“Ορίστε, αλλά αποφάσισα να το σβήσω)” έγραψε στο story της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα