Καπουτζίδης: “Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω ‘αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα'”

Καπουτζίδης: “Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω ‘αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα'”
Γιώργος Καπουτζίδης glomex

Ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον έρωτα, τη δραματικότητα στην ομοφυλοφιλία που πρέπει να αφαιρεθεί και τον αδικοχαμένο φίλο του Πάνο Νάτση.

Με αφορμή τη guest εμφάνισή του στα “Νούμερα” του Φοίβου Δεληβοριά, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε μεταξύ άλλων για το επόμενο στάδιο, αυτό της αποδραματοποίησης της ομοφυλοφιλίας.

Μιλώντας στο “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε πως “νιώθω ότι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε τη δραματικότητα από την ομοφυλοφιλία ως κατάσταση. Δεν είναι κάτι δραματικό, είναι κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό και πολύ οκ. Είναι αυτό που συνηθίζω να λέω ότι δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω ‘αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα’.

Πρέπει να καταγράφεται και η δραματικότητα γιατί την έχουμε αποσιωπήσει πολλές φορές και γιατί πραγματικά οι gay άνθρωποι στο πέρασμα του χρόνου έχουν ζήσει καταπίεση και συνεχίζουν να ζουν, δεν είναι όλα λυμένα. Να υπάρχει και αυτό, αλλά θέλω να αρχίσει να υπάρχει και το άλλο. Η χαρά”.

Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε με τρυφερά λόγια και για τον Πάνο Νάτση, τον ηθοποιό που έφυγε άδικα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα και θυμήθηκε τι έλεγε σε όλους κάθε φορά που εμφανιζόταν κάποια δυσκολία.

“Μας έλεγε ‘ξεκόλλα’, ό,τι στεναχώρια και να είχες σου έλεγε ‘ξεκόλλα ρε’, λες και θα τέλειωνε… αλλά αν το καλοσκεφτείς τελειώνει με το ξεκόλλα η στεναχώρια. Ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος που τον αγαπήσαμε όλοι πάρα πολύ, γι’ αυτό και μιλάμε για αυτόν. Γιατί μιλώντας για αυτόν τον κρατάμε στην καθημερινότητά μας, ζει”, σχολίασε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα