Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι σκληρές κριτικές για τον ρόλο ως Αλίκη Βουγιουκλάκη και η αμφισβήτηση που τη ζόρισε

Διαβάζεται σε 2'
Η Κατερίνα Παπουτσάκη
Η Κατερίνα Παπουτσάκη papadakispress

Για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της, τη σχέση με τον χρόνο και τη μητρότητα μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η περίοδος κατά την οποία πρωταγωνιστούσε στη σειρά “Έχω ένα μυστικό”, υποδυόμενη την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά για την Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς η ηθοποιός είχε δεχθεί έντονη αρνητική κριτική.

Δεκαέξι χρόνια μετά, η ηθοποιός μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο και δεν έκρυψε πως ζορίστηκε πολύ.

Με αμφισβήτησαν πολύ για το σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης. Μέχρι τότε, ήμουν πολύ προστατευμένη και πάντα μιλούσαν όμορφα για εμένα. Δεν είχα δει τι εστί βερύκοκο. Τότε όμως έγινε χαμός και μια και καλή κατάλαβα ότι υπάρχει και αυτό και τότε ζορίστηκα πάρα πολύ. Γιατί δεν είμαι χοντρόπετση, ούτε τώρα μετά από τόσα χρόνια που συζητάμε έχει αλλάξει αυτό.

Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα τα έβαζα τόσο βαθιά μέσα μου, αλλά ήταν πολύ σκληρά. Δεν ξέρω πώς θα γινόταν να μην σε αγγίξει μία τέτοια σκληρή συμπεριφορά, ήταν επίπονο έτσι κι αλλιώς”.

Η ίδια στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο μητρότητα και χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της “χαζομαμά, πολύ στοργική και κατανοητική”, σχολίασε: “Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτή τη διαδικασία, γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση που αναπτύσσεται είναι τόσο ζεστή και στοργική που ξεπερνά όλα τα συναισθήματα”.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε πως δεν το είδε ποτέ ως κάτι “ξένο”, αφού μεγάλωσε όπως είπε, μέσα σε αυτό.

“Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δεν βλέπω γύρω μου, είμαι πολύ ‘κοσμάρα’. Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιοτέρα να μου ‘φέρθηκαν’ σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα