Κατερίνα Πεφτίτση: “Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας – Εξαφανίστηκε ο σύντροφός μου”

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Πεφτίτση: “Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας – Εξαφανίστηκε ο σύντροφός μου”
Η Κατερίνα Πεφτίτση ΑΝΤ1

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κατερίνας Πεφτίτση για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. Αναζητά τον queer σύντροφό της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί στο Ισραήλ.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (6/11) η Κατερίνα Πεφτίτση.

Η πρώην παίκτρια του GNTM και plus size model αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως αντιμετώπισε πολλά θέματα υγείας και πως έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όταν χώρισε με τον σύντροφό της, με τον οποίο είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης πριν 11 μήνες.

«Αυτό που πυροδότησε το να μην νιώθω καλά με το σώμα μου ήταν ο κοινωνικός μου περίγυρος. Θυμάμαι τη μητέρα μου να μου λέει “μη τρως, θα γίνεις χοντρή”, υπήρχε και μέσα στο σπίτι αυτό και ακόμα και τώρα. Πλέον της λέω “πρόσεχε τι λες, βγάζω λεφτά τώρα για να είμαι χοντρή”. Υπήρχε αυτό το στερεοτυπικό πρότυπο ότι πρέπει να είμαστε αδύνατοι. Δεν με ενοχλεί η λέξη χοντρή, το θέμα είναι το πώς εκφράζεις τη λέξη. Έκανα κακό στον εαυτό μου, προκαλούσα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Πέρασα από διάφορα στάδια μέχρι να πω ότι “αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω”», είπε αρχικά στον πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Πεφτίτση είπε στη συνέχεια: «Μετά το GNTM δέχτηκα αρνητικά σχόλια και από ανθρώπους της τηλεόρασης, αλλά δεν μένω σε αυτά. Την ψώνισα όταν βγήκα από το παιχνίδι, αλλά μετά “προσγειώθηκα”. Μετά έπαθα αγοραφοβία».

Η fashion influencer μίλησε στη συνέχεια για τον χωρισμό της και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, σοκάροντας τη Μπέττυ Μαγγίρα: «Έκανα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου, αλλά δεν πήγε καλά… Χωρίσαμε, λόγω της συμπεριφοράς του. Δεν έχουμε λύσει το σύμφωνο, γιατί έχει εξαφανιστεί. Πήγε στο Ισραήλ… Έπαθα κι ένα πατατράκ ψυχολογικό, έφτασα πάτο, διαγνώστηκα με χρόνια κατάθλιψη ταυτόχρονα με όλα αυτά. Έκανα και μια απόπειρα αυτοκτονίας, από χάπια και από αγωγές»

«Αυτό είναι πολύ σοκαριστικό, λυπάμαι πάρα πολύ που το ακούω», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, ακούγοντας την εξομολόγηση της Κατερίνας Πεφτίτση.

Κλείνοντας, το γνωστό μοντέλο είπε: «Τελικά πήγαν όλα καλά, δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να αποχωριστεί τη ζωή».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα