Κατερίνα Στανίση: “Τα έχασα όλα, ξεκινώ από την αρχή οικονομικά”

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Στανίση: “Τα έχασα όλα, ξεκινώ από την αρχή οικονομικά”
Κατερίνα Στανίση papadakispress

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στανίση για την οικονομική της κατάρρευση. Τι είπε για τις αμοιβές στα μπουζούκια.

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε ο Κωνσταντίνος Καμέας στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Status στο Astra Tv.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη σπουδαία καριέρα της, για την επιτυχία στο λαϊκό τραγούδι, για την σχέση που είχε με τα χρήματα, αλλά για το οικονομικό restart της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στανίση δήλωσε: «Δεν ισχύει ότι οι αμοιβές ήταν πάρα πολύ υψηλές. Θα πω ένα πράγμα πολύ απλό. Όταν παίρνεις υψηλή αμοιβή και είμαστε σε ένα μαγαζί 3-4 τραγουδιστές γνωστοί, πώς θα βγει αυτό το σχήμα; Ποιον θα πρωτοπληρώσεις; Ερχόταν κόσμος, αλλά δεν πάει να πει αυτό ότι “σφάζαμε” τον κόσμο. Πώς θα βγει;».

«Δεν λέω ότι δεν πήρα χρήματα, δεν λέω ότι δεν έκανα πέντε πράγματα από αυτή τη δουλειά γιατί ευτυχώς έβαλα μυαλό. Τα σκόρπαγα και γω. Όχι, δεν έχω κουσούρια με χαρτιά και τέτοια. Δεν ξέρω από αυτά. Τα έχασα όμως. Και στις τράπεζες χάθηκαν, ήρθε η κρίση, μείναμε ταραντέλα και να σου πω μια αλήθεια; Ξεκινάω από την αρχή. Αυτό δεν το λέω για να συγκινήσω τον κόσμο, αλλά ξεκινώ από την αρχή οικονομικά».

«Δεν θα κάνω αυτά που έκανα, γιατί δεν είμαι 20, ούτε και με ενδιαφέρει. Έζησα καλά, πήρα ότι ήθελα, πήρα ένα σπίτι, πήρα ένα σπίτι στη μάνα μου, άλλαξα 2-3 αυτοκίνητα τόσα χρόνια. Είχα κάποια φράγκα στην άκρη αλλά φύγανε κι αυτά» συμπλήρωσε η Κατερίνα Στανίση.

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα