Κάτια Ζυγούλη: ”Ξέρω γιατί δεν με επέλεξαν στο GNTM”

Κάτια Ζυγούλη: ”Ξέρω γιατί δεν με επέλεξαν στο GNTM”

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν επελέγη για την κριτική επιτροπή του «GNTM». Τι είπε για τον Σάκη Ρουβά, τα παιδιά της, αλλά και την καριέρα της.

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κάτια Ζυγούλη, η οποία μίλησε για την ζωή της με τον Σάκη, τα παιδιά της αλλά και το δοκιμαστικό του GNTM που δεν της έφερε τελικά την θέση του κριτή.

Μιλώντας για το πώς απέκτησε τέσσερα παιδιά με τον Ρουβά, το πρώην μοντέλο εξήγησε πως το πρώτο της παιδί ήταν δώρο θεού κι ύστερα ήρθε μια βροχή παιδιών τονίζοντας:

”Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε” παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό, δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε”.


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κάτια Ζυγούλη μίλησε και για το δοκιμαστικό του «GNTM» που συμμετείχε και σημείωσε πως πήγε σε αυτό με ρομαντική διάθεση ώστε να βοηθήσει τις υποψήφιες.

”Πήγα στο δοκιμαστικό του “GNTM” με μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση, γιατί έχω την τάση να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω. Όταν πήγα εκεί, ήμουν γλυκιά και συγκαταβατική γι’ αυτό και δεν με επέλεξαν. Στην πορεία νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ για αυτό το πράγμα. Αν τύχει ξανά και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια, η χρήσιμη, η απαλή που δεν θέλει να πληγώσει τον άνθρωπο. Δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα