Κέβιν Σπέισι: Προαναγγέλλει την επιστροφή του με ύφος Φρανκ Άντεργουντ

Κέβιν Σπέισι: Προαναγγέλλει την επιστροφή του με ύφος Φρανκ Άντεργουντ
Ο ηθοποιός Kevin Spacey AP

Μετά από ένα χρόνο σιωπής, ο Κέβιν Σπέισι ξαναχτύπησε ως Φρανκ Άντεργουντ από το House of Cards με ένα ακόμα βίντεο για τους θαυμαστές του.

Ερωτηματικά προκαλεί ο γνωστός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι στους θαυμαστές του αναφορικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα μετά από ένα βίντεο που ανέβασε στο οποίο εύχεται «Kαλά Χριστούγεννα» με τη φωνή του Φρανκ Άντεργουντ, του House of Cards.

“Δεν πιστεύατε στα αλήθεια ότι θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, έτσι δεν είναι;» λέει ο Κέβιν Σπέισι στο ξεκίνημα του βίντεο, που ανέβασε στα Social media.

“Ξέρω τι θέλετε. Σίγουρα, ίσως προσπάθησαν να μας χωρίσουν. Όμως, αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Εξάλλου, έχουμε μοιραστεί τα πάντα μεταξύ μας. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι, ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Κέβιν Σπέισι πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: “Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου. Αλλά, κυρίως, σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Κι εσείς με εμπιστευτήκατε, παρότι γνωρίζατε πως δεν θα’ πρεπε. Συνεπώς, δεν τελειώσαμε, ό,τι κι αν λένε. Άλλωστε, ξέρω τι θέλετε… Με θέλετε πίσω!”

O 60χρονος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από την επικαιρότητα καθώς είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ενώ μία αφορούσε ένα 14χρονο παιδί. Μάλιστα οι κατηγορίες είχαν προκαλέσει την απόλυσή του από την πολύ επιτυχημένη σειρά «House of Cards», όπου πρωταγωνιστούσε, με αποτέλεσμα η τελευταία σεζόν να γυριστεί εξ ολοκλήρου χωρίς αυτόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα