Κωνσταντίνος Αργυρός: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε – “Έπαθα drop foot”

Διαβάζεται σε 1'
Κωνσταντίνος Αργυρός
Κωνσταντίνος Αργυρός OPEN

Για τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής του μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στην εκπομπή “After Dark” και η συνέντευξη που παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά ήταν γεμάτη αποκαλύψεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, περιγράφοντας στον παρουσιαστή πως πέρασε μερικούς από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής του.

Εγώ έχω δυο κήλες στη μέση. Τι γίνεται τώρα… Επειδή γυμναζόμουν και γυμνάζομαι ακόμα δηλαδή, χρειάζεται να δυναμώσεις κοιλιακούς, ραχιαίους… λόγω του tour που έκανα σε όλο τον πλανήτη δεν προλάβαινα να γυμναστώ. Εκεί, λοιπόν στην περιοδεία έπαθα κρίση. Βγήκε η κήλη πιο έξω και ακούμπησε πάνω στο νεύρο και στον μυελό και έπαθα drop foot. Έπεσε το πέλμα στο πόδι και έσερνα το πόδι μου. Μου έκαναν έγχυση κορτιζόνης στην σπονδυλική στήλη”, περιέγραψε αρχικά ο τραγουδιστής, τονίζοντας πως από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο δεν ένιωθε το πόδι του.

“Ατρόφησε το πόδι μου, είχα προβλήματα στη μέση και γενικότερα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν ήθελα να πω κάτι”, πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα