Κωνσταντίνου & Ελένης: Πώς είναι σήμερα η “κυρία Νίτσα” – Γιατί έγινε viral στο TikTok

Διαβάζεται σε 1'
Η "κυρία Νίτσα" στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"
Η "κυρία Νίτσα" στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" Youtube

Όλοι θυμόμαστε το χτένισμα “κουπ-σκουπ” της “κυρίας Νίτσας” στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η ηθοποιός αναβίωσε τη σκηνή, 25 χρόνια μετά.

Όλοι θυμόμαστε την “κυρία Νίτσα” από την θρυλική κωμική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” που προβλήθηκε την περίοδο 1998 – 2000 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

Η “κυρία Νίτσα”, την οποία υποδύθηκε τότε με μεγάλη επιτυχία η ηθοποιός Μαρία Παλαιολόγου, ήταν η γειτόνισσα του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού και της Ελένης Βλαχάκη, η οποία έκανε ορισμένες εμφανίσεις σε διάφορα επεισόδια της σειράς.

Η πιο επιτυχημένες σκηνές της, όμως, στις οποίες είχε δώσει “ρεσιτάλ”, ήταν εκείνες στο επεισόδιο 58 με τίτλο “Οι τρίχες”, όπου η Ελένη έγινε κομμώτρια! Ενώ μετέτρεψε σε “πειραματόζωό” της όλους τους φίλους της, ανάμεσά τους και την “κυρία Νίτσα”.

Το χτένισμα της “κυρίας Νίτσας”, η περιβόητη “κουπ-σκουπ”, έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όλων των τηλεθεατών του “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Η ηθοποιός Μαρία Παλαιολόγου επισκέφτηκε πρόσφατα τον πραγματικό της κομμωτή και μαζί αναβίωσαν, σχεδόν 25 χρόνια μετά, τη σκηνή, στην οποία η “κυρία Νίτσα” δηλώνει πολύ χαρούμενη με τα νέα της μαλλιά.

Το βίντεο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο TikTok ο κομμωτής της ηθοποιού και έγινε viral.

Δείτε το βίντεο με την “κυρία Νίτσα” σήμερα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα