Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Είμαι αυτοερωτική. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Είμαι αυτοερωτική. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι

"Ο αυτοερωτισμός σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να διεγείρεται ερωτικά απλά και μόνο βλέποντας την αντανάκλασή του", εξηγεί η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Ένα ποστ για τον “αυτοερωτισμό” που έκανε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στην ιστοσελίδα της POOSH, στάθηκε η αφορμή για να πάρουν “φωτιά” τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

Η διάσημη σταρ στο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι περισσότερο άνθρωποι είναι αυτοερωτικοί, κατι που σημαίνει ότι ερεθίζονται βλέποντας τον εαυτό τους.

Το άρθρο που υπογράφει η ειδικευμένη σε θέματα γύρω από το σεξ, Casey Tanner, περιγράφει την αυτοσεξουαλικότητα ως ένα χαρακτηριστικό κατά το οποίο κάποιος “ανάβει” μόνο και μόνο από τον δικό του ερωτισμό.

Και συνεχίζει: “Ενώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την αυτοϊκανοποίηση σαν παράδειγμα, θα προχωρήσουμε λέγοντας ότι ο αυτοερωτισμός μπορεί να επεκταθεί και ως σεξουαλική συμπεριφορά, ενώ συμπεριλαμβάνει και το αίσθημα λαχτάρας ή την επιθυμία για τον εαυτό μας”.

“Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι κάποιος ερεθίζεται απλά και μόνο βλέποντας την αντανάκλασή του, αγγίζοντας ή μυρίζοντας τον εαυτό του”.

Instagram

Όπως υποστηρίζει η Κόρτνεϊ ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, αφού διεγείρεται ερωτικά βλέποντας τον εαυτό της. Μάλιστα, όπως γράφει στο άρθρο της, οι περισσότεροι άνθρωποι, λίγο έως πολύ, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία αφού πολλοί είναι εκείνοι που χαίρονται να βλέπουν όμορφο και σέξι το είδωλό τους στον καθρέφτη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα