Λάκης Γαβαλάς: “Αισθάνομαι ότι με έχει αδικήσει η χώρα”

Διαβάζεται σε 2'
lakis gavalas
Ο Λάκης Γαβαλάς στο "Στούντιο 4" της ΕΡΤ glomex

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για την περίοδο της “κάθαρσης”, τη μεγάλη επιστροφή στη Μύκονο και όσα έχουν αλλάξει από τις χρυσές εποχές.

 

Με μία ανατρεπτική εμφάνιση, όπως συνηθίζει και με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/09) στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και μίλησε τόσο για τη μεγάλη “επιστροφή” στη Μύκονο όσο και για τις απρόβλεπτες πτυχές της ζωής του.

Έχοντας επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια επιχειρηματικά στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε αρχικά πως το όνομα του νέου του μαγαζιού στο νησί των Ανέμων σημαίνει “σε βαράω” στα ιταλικά, ενώ ανέφερε πως με το νέο αυτό βήμα έλαβε και εκείνος μέρος σε ένα είδος “κάθαρσης”.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, μετά από ερώτηση για το αν αισθάνεται τύψεις για την παλιά του χλιδή, απάντησε χαρακτηριστικά: “Αισθάνομαι ότι με έχει αδικήσει η χώρα γιατί μέσα από όλα αυτά έβγαζα μεροκάματα, τα οποία πλήρωνα σε πολύ προσωπικό.

Ερωτηθείς για το αν έχει υπάρξει στη ζωή του ποτέ αναίσθητος, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε αρνητικά και εξήγησε: “Δεν αφήνομαι, είναι η πειθαρχεία που λειτουργεί σαν μπάρα, πέφτει και σε κρατάει εκεί, δεν σε αφήνει να πας στο επόμενο στάδιο”.

Ο ίδιος μίλησε και για τα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή του και τον έκαναν να αναθεωρήσει, με πρώτο όπως είπε, τις φιλίες που ενώ είχε δεδομένες χάθηκαν για κάποιο λόγο, αλλά και την προδοσία από άτομα που συνεργάζονταν μαζί του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα