Λάκης Γαβαλάς: “Έχουμε πολλούς gay στη Βουλή, και άντρες και γυναίκες”

Λάκης Γαβαλάς: “Έχουμε πολλούς gay στη Βουλή, και άντρες και γυναίκες”
Λάκης Γαβαλάς glomex

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ, "Σύρματα" ο Λάκης Γαβαλάς περνά από κόσκινο την τηλεοπτική -και όχι- μόνο πραγματικότητα, σχολιάζοντας τα πιο hot τηλεοπτικά πρόσωπα της σεζόν.

Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και Στέφανο Κασσελάκη περνούν από το μικροσκόπιο του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος αυτή τη σεζόν δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στην υποκριτική αφού συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ, “Σύρματα”, όπου υποδύεται έναν φυλακισμένο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αφοπλιστικός όπως πάντα, εξήγησε γιατί η Βίκυ Καγιά έπρεπε να αποσυρθεί από την τηλεόραση, γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι “πιόνι σε σκάκι” αλλά και γιατί διαφωνεί με την επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή στον ρόλο της κριτή στο My Style Rocks.

“Στα Σύρματα κάνω έναν φυλακισμένο, ο οποίος είναι καθηγητής και διδάσκει τους άλλους κρατούμενους. Δεν θέλω να θεωρούμαι με τίποτα ηθοποιό, κάνω ένα guest. Είπα το ‘ναι’ γιατί μου άρεσε πολύ το σενάριο που είναι κωμικό. Βαρέθηκα τα show μόδας, τις μυθοπλασίες…”, δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς για το νέο του εγχείρημα.

Ο ίδιος στη συνέχεια εξήγησε πως το “Shopping Star“, για το οποίο έκανε δοκιμαστικό, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση δεν προχώρησε από τη δική του πλευρά, καθώς όπως είπε, δεν θα έφερνε πρόοδο στη ζωή του.

Όσο για τη Βίκυ Καγιά, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε πως η παρουσιάστρια έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα, ενώ για την αντικαταστάτριά της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο επιχειρηματίας σχολίασε πως το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι “πιόνι σε σκάκι“.

Φάνηκε επίσης να διαφωνεί με την επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, καθώς όπως υποστήριξε, δεν μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα να ντύσει τις γυναίκες και έκρινε πως “ως κωμικό στοιχείο να την καλέσεις σε κάποιο show είναι μια χαρά”.

Με αφορμή τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο Λάκης Γαβαλάς αρνήθηκε να κάνει κριτική σε έναν άνθρωπο, που όπως είπε, έχει έναν σύντροφο, τονίζοντας πως “σήμερα άλλαξαν τα πράγματα σήμερα. Έχουμε πολλούς gay στη Βουλή, και γυναίκες και άντρες. Θέλετε να αναλύσουμε αυτούς;”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα