“Λύγισε” η Χριστίνα Σάλτη: “Στο σπίτι μου ζήσαμε ενδοοικογενειακή βία”

“Λύγισε” η Χριστίνα Σάλτη: “Στο σπίτι μου ζήσαμε ενδοοικογενειακή βία”
Χριστίνα Σάλτη στο The 2night show Glomex

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη μίλησε για την καριέρα της, το bullying στον χώρο της μουσικής και την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε σε μικρή ηλικία στο σπίτι της.

Η γνωστή τραγουδίστρια και συμμετέχουσα στο “J2US” Χριστίνα Σάλτη, σε μια εξομολόγηση ψυχής, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night show” για την καριέρα της, τα σχόλια που άκουγε στον χώρο για τα κιλά της, αλλά και για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε σε μικρή ηλικία στο σπίτι της.

Δεν έχω υποστεί εγώ την βία, το έβλεπα. Καταρχάς, μίλησα για αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος, αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε. Όσο μεγαλώνω, βλέπω ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για την ζωή τους και έτσι σκέφτομαι ότι δεν είμαι μόνο εγώ. Στο σπίτι το πρόβλημα ξεκινούσε από τον αλκοολισμό. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοια προβλήματα και ξεσπά με τέτοιο τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει. Η μαμά μου κάποια στιγμή το αποφάσισε να φύγει, αλλά όχι γρήγορα. Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε πού θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, ότι δεν δουλεύει. Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια το σπίτι”, ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

“Θέλω να είμαι καλά μέσα μου για να κάνω παιδάκι. Τον έχω δικαιολογήσει και συγχωρήσει τον πατέρα μου. Έχει “φύγει” τώρα. Δεν τον βλέπαμε για χρόνια, είχαμε κόψει”, πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια μίλησε, επίσης, για τα σχόλια που άκουγε στον χώρο της μουσικής, αναφέροντας πως υπήρξαν πολλοί που έλεγαν να μην της δώσουν τη δουλειά λόγω των κιλών της.

“Μου έχουν δημιουργήσει ανασφάλειες από το επάγγελμα για το σώμα μου. Έλεγαν να μην με πάρουν στη δουλειά γιατί παχαίνω και αδυνατίζω”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα