Madonna: Το φιλί με topless χορεύτρια και το “γ@@@@ο θαύμα” που ζει

Διαβάζεται σε 2'
madonna
Madonna Instagram@madonna

Η Madonna συνεχίζει την περιοδεία της “Celebration Tour” στις ΗΠΑ και κάθε λεπτό της sold out συναυλίας της αποτελεί case study.

Η Μαντόνα (Madonna) ανέβηκε ξανά στη σκηνή και έδωσε το βράδυ του Σαββάτου ένα giga-σόου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης συνεχίζοντας την περιοδεία της “Celebration Tour“, αποδεικνύοντας ξανά πως είναι η απόλυτη “βασίλισσα της ποπ”.

Πέρα από τα αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν στο Barclays Center και “χώρεσαν” 40 χρόνια καριέρας, η σκηνική παρουσία της Μαντόνα μαγνήτισε τα βλέμματα και όλοι κατάλαβαν γιατί είναι το σόου που συζητά όλη η Ευρώπη και η Αμερική.

Αρχικά, η pop star φιλήθηκε επί σκηνής με μία topless χορεύτρια, ενώ φορούσε σατέν εσώρουχα, πριν η 11χρονη κόρη της Estere ανέβηκε στη σκηνή για το δικό της act.

Κατά τη διάρκεια του σόου όμως η Μαντόνα αναφέρθηκε και στα πρόσφατα προβλήματα της υγείας της και αστειεύτηκε πως έπρεπε σχεδόν να πεθάνει για να βάλει και τα έξι παιδιά της “σε ένα δωμάτιο“.

“Το γεγονός ότι είμαι εδώ αυτή τη στιγμή είναι το γ@@@@ο θαύμα”, είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, ενώ το κοινό ξεσπούσε σε επευφημίες.

“Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτό το δωμάτιο απόψε που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο… Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ”, συνέχισε, ευχαριστώντας τη μυστηριώδη γυναίκα με το όνομα Siobhan που “της έσωσε τη ζωή”.

Η Μαντόνα δήλωσε ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο έχοντας γύρω της τα “φοβισμένα” παιδιά της, όταν μετά από ένα πρόβλημα υγείας αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική το καλοκαίρι.

“Όταν συνήλθα για πρώτη φορά, είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται στον προθάλαμο”, εξήγησε και πρόσθεσε: “Ήταν όλα πολύ φοβισμένα και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε“.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, η “βασίλισσα” της ποπ ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία οδήγησε σε “πολυήμερη παραμονή στην εντατική”.

Λόγω αυτού, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την αναβολή της παγκόσμιας περιοδείας της, την οποία και είχε προαναγγείλει στις αρχές του έτους. Η περιοδεία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από το Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα