Madwalk 2023: Το pole dancing της Φουρέιρα και η topless Τάμτα

Διαβάζεται σε 2'
foureira
Ελένη Φουρέιρα glomex

Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα μαγνήτισαν τα βλέμματα στο Madwalk 2023. Οι “καυτές” εμφανίσεις τους.

Εμφανίσεις που έκοψαν την ανάσα, ανατρεπτικές συνεργασίες και εκρηκτικά acts είχε το Madwalk 2023, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/12 )μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ο θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά και σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό παρουσιάστηκαν λαμπερά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ανάμεσα στις καλλιτέχνιδες που έκλεψαν τα βλέμματα ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία κατά τη διάρκεια της βραδιάς ερμήνευσε μαζί με τον Apon το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Γδύσου”. Η γνωστή pop star, η οποία έχει μάς έχει συνηθίσει σε καυτές εμφανίσεις δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο και πραγματοποίησε ένα από τα πιο σέξι acts, δείχνοντας τις ικανότητές της και στο pole dancing!

Madwalk 2023: Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Αλλά και η Τάμτα το πήγε ένα βήμα παραπέρα και για την εμφάνισή της στο Madwalk 2023 εμφανίστηκε topless σε μία εμπνευσμένη και άκρως φουτουριστική εμφάνιση.

Madwalk 2023: Η εμφάνιση της Τάμτα

Δεν ήταν όμως μόνο οι δύο καλλιτέχνιδες που μαγνήτισαν τα βλέμματα τη βραδιά του Madwalk.

Φορώντας μία εντυπωσιακή δημιουργία η Δέσποινα Βανδή λικνίστηκε στους ρυθμούς του νέου της τραγουδιού “Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά”, συνοδεύοντας το catwalk της Celia Kritharioti, ενώ το τελευταίο act ανήκε στον Ιταλό ηθοποιό και τραγουδιστή Μικέλε Μορόνε (Michele Morrone), ο οποίος τραγουδάει τις επιτυχίες “Watch me Burn” και “Sweet Dreams”.

Madwalk 2023: Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Madwalk 2023: Η εμφάνιση του Μικέλε Μορόνε

Madwalk 2023: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Το Madwalk κατά τη διάρκεια της προβολής του στο MEGA βρέθηκε στην κορυφή των trends του Twitter/X με τους χρήστες να σχολιάζουν όσα παρακολουθούν, με την Ελένη Φουρέιρα και τον Μικέλε Μορόνε να συγκεντρώνουν τα περισσότερα θετικά σχόλια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα