Μαλέσκου: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της – Η αναγγελία του γάμου

Μαλέσκου: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της – Η αναγγελία του γάμου
Ιωάννα Μαλέσκου INSTAGRAM / @IMALESKOU

Λίγο πριν γίνουν γονείς, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν.

Μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Επίσης, με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσω του διαδικτυακού προφίλ Soula Glamorous που δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου τους.

Η αναγγελία του γάμου της Ιωάννας Μαλέσκου

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής» γράφει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Σημειώνεται πως, πριν τρεις εβδομάδες η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως περιμένει κορίτσι, ενώ η ίδια συνεχίζει κανονικά όλες τις δραστηριότητές της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα