Μαρία Σολωμού: Στην αγκαλιά του Mente Fuerte στη Σαντορίνη – Οι φωτογραφίες τους

Μαρία Σολωμού: Στην αγκαλιά του Mente Fuerte στη Σαντορίνη – Οι φωτογραφίες τους
Mente Fuerte - Μαρία Σολωμού PAPADAKIS PRESS

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte απολαμβάνουν τις ομορφιές της Σαντορίνης και ποζάρουν μαζί σε ξωκλήσι του νησιού. Η ανάρτηση του τράπερ στο Instagram.

Στη Σαντορίνη βρίσκονται αυτή την περίοδο η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte, απολαμβάνοντας μαζί τις ομορφιές του νησιού και, φυσικά, το περίφημο ηλιοβασίλεμα της Οίας.

Η δημοφιλής ηθοποιός και ο γνωστός τράπερ πραγματοποιούν συνεχώς κοινές εξόδους, κάνουν δηλώσεις ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν έχουν αποσαφηνίσει εάν είναι ζευγάρι. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως διατηρούν σχέση εδώ και αρκετούς μήνες.

Είναι αυτό που βλέπετε. Ότι η Μαρία δεν θέλει να βάλει ταμπέλα αν είμαστε φίλοι, σχέση ή οτιδήποτε, μπορεί να είμαστε όλα, μπορεί να είμαστε ένα από αυτά. Όλα τα θαυμάζω στη Μαρία. Την θαυμάζω πολύ σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα. Μου αρέσει που είναι δυναμική, είναι πολύ όμορφη, τη θαύμαζα πάντα”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Mente Fuerte, ενώ από την πλευρά της η Μαρία Σολωμού έχει πει: Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του”.

Στη νέα ανάρτησή του στα social media, ο μουσικός δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες σε ξωκλήσι του νησιού και σε κάποιες από αυτές ποζάρει μαζί με τη Μαρία Σολωμού στη Σαντορίνη, με τα σχόλια των followers τους να πέφτουν “βροχή”.

Η ανάρτηση του Mente Fuerte

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα