Marseaux: “Έχω κάνει σχέση και με τα δύο φύλα”

Διαβάζεται σε 2'
Marseaux
Marseaux PAPADAKIS PRESS

Με αφορμή το τραγούδι της “Βότκα Βύσσινο”, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, η νεαρή τραγουδίστρια Marseaux αποκάλυψε πως εξερευνά την σεξουαλικότητά της.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Katerina” παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Marseaux, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την απώλεια της μητέρας της, καθώς και την σεξουαλικότητά της.

Όταν “έφυγε” η μαμά μου ήμουν 17χρονών. Ήταν πολύ περίεργη περίοδος, λίγο αυτοκαταστροφική μπορώ να πω. Έχω κενά μνήμης. Για ένα χρόνο δεν θυμάμαι τίποτα, αν πήγαινα σχολείο, με ποιους έκανα παρέα, πού έμενα. Τίποτα” είπε η νεαρή καλλιτέχνιδα.

Με αφορμή το τραγούδι της “Βότκα Βύσσινο”, που μιλάει για ένα φλερτ μεταξύ γυναικών και το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αποκάλυψε πως εξερευνά την σεξουαλικότητά της, δηλώνοντας:

“Είναι κάτι που μου έχει συμβεί αυτό που περιγράφει το τραγούδι “Βότκα Βύσσινο”. Αν δεν συμβεί κάτι, δεν έχω έμπνευση για να γράψουμε κάτι, για να πω κάτι. Είχε γίνει αυτό μετά από ένα live μου στην Κρήτη, σε ένα club, και ήταν ωραία ιστορία για να τη γράψουμε. Είναι αληθινή ιστορία, ισχύει ότι φλέρταρα με γυναίκα“.

“Έτυχε! Είμαι άτομο που ψάχνομαι πολύ για να καταλάβω εμένα, το πώς νιώθω και το τι είμαι. Οπότε ήταν και αυτό ένα ερωτηματικό που ήθελα να το ψάξω. Ακόμα δεν έχω καταλήξει. Έχω κάνει σχέση και με τα δύο φύλα. Τώρα ερωτικά είμαι σε καλή, ωραία και ήρεμη φάση. Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι καλά” πρόσθεσε η Marseaux.

Δείτε τις δηλώσεις της Marseaux

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα