Ματ Ντέιμον: “Ξέσπασα σε κλάματα όταν γύριζα το Martian – Κάναμε δυο λήψεις μόνο”

Ματ Ντέιμον: “Ξέσπασα σε κλάματα όταν γύριζα το Martian – Κάναμε δυο λήψεις μόνο”
Ο ηθοποιός Matt Damon Evan Agostini/Invision/AP

Ο Ματ Ντέιμον αποκαλύπτει πώς γυρίστηκε το climax της ταινίας "The Martian" που προβάλλεται απόψε από το Star - "Ο Ρίντλεϊ Σκοτ είχε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα να φέρει εις πέρας."

Μπορεί για τους περισσότερους ηθοποιούς να αποτελεί πρόκληση όταν καλούνται να ερμηνεύσουν μια σκηνή μόνοι τους, χωρίς το feedback από κάποιον παρτενέρ, για τον Ματ Ντέιμον ωστόσο ήρθε φυσικά.. Σε κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Ντέιμον μίλησε για την ταινία “The Martian” που έκαναν μαζί και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν. Σημείωνεται ότι το “The Martian” προβάλλεται σήμερα στις 21.00 στο Star.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το climax της ταινίας, όπου ο ήρωας του Ντέιμον μαθαίνει ότι έρχονται να τον διασώσουν από την αποστολή του στο διάστημα, ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: «Ο Σκοτ είχε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα να φέρει εις πέρας. Όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της ταινίας είχαν ολοκληρώσει τα γυρίσματά του κι ήμασταν μόνο εγώ και ο Ρίντλεϊ. Πήρε το ηχητικό από τις λήψεις των άλλων ηθοποιών και με έβαλε να το ακούσω την ώρα της λήψης, χωρίς να με έχει ενημερώσει ότι θα το κάνει. Έτσι ξαφνικά άκουσα τις φωνές των φίλων μου και συνειδητοποίησα ότι ο χαρακτήρας μου δεν έχει ακούσει εδώ και χρόνια μια ανθρώπινη φωνή, επικοινωνούσε μέσω e-mail με τη Γη. Και ξαφνικά (ακούει) αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται να τον σώσουν, έχουν θυσιάσει έναν χρόνο της ζωής τους για εκείνον. Ξέσπασα σε κλάματα. Δεν ήταν προγραμματισμένο ούτε πιέστηκα να το κάνω. Είχε να κάνει με τη στιγμή. Νομίζω αυτό είναι ονειρικό για έναν ηθοποιό, απλά να εμφανιστεί στο γύρισμα και να είναι χαλαρός και να βιώσει» αποκάλυψε.

Πρόσθεσε ότι ο Σκοτ χρησιμοποίησε στην τελική ταινία την πρώτη λήψη που γύρισαν και ότι συνολικά έκαναν δύο μόνο λήψεις. «Είμαστε πραγματικά τεμπέληδες» είπε αστειευόμενος, ενώ σύμφωνα με το Variety στο σχόλιο δημοσιογράφου πώς είναι να νιώθει άνετα όταν είναι τελείως μόνος στο γύρισμα, αυτοσαρκάστηκε και χαρακτήρισε τον εαυτό του “οργισμένο ναρκισσιστή”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα