Μέριλ Στριπ: Έγινε είδηση το διαζύγιό της, ενώ έχει χωρίσει εδώ και 6 χρόνια

Διαβάζεται σε 2'
Μέριλ Στριπ - Ντον Γκάμερ το 2012
Μέριλ Στριπ - Ντον Γκάμερ το 2012 AP Photo/Chris Pizzello

Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ είναι χωρισμένοι από το 2017, αλλά δεν το είχε καταλάβει κανείς, μέχρι που “έσκασε” η είδηση ότι χωρίζουν πριν από μερικές ώρες.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τα τελευταία 24ωρα η είδηση – “βόμβα” ότι η Μέριλ Στριπ και ο σύζυγός της Ντον Γκάμερ μετά από 45 χρόνια γάμου.

Οι θαυμαστές της αγαπημένης και βραβευμένης με τρία Όσκαρ ηθοποιού, σοκαρίστηκαν από τα νέα του διαζυγίου της.

Ωστόσο, όπως έγινε, τελικά, γνωστό, η 74χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ και ο 76χρονος βραβευμένος γλύπτης, είναι χωρισμένοι για περισσότερα από έξι χρόνια.

Σε μια αποκλειστική δήλωση στο Page Six, εκπρόσωπος της αγαπημένης σταρ είπε: «Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ είναι χωρισμένοι για περισσότερα από 6 χρόνια και, ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, επέλεξαν να ζήσουν χωριστά».

Οι δυο τους ζούσαν χωριστά ήδη από το 2017 και είχαν καταφέρει να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όλα αυτά τα χρόνια. Τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στα Όσκαρ του 2018.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά: τον 43χρονο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Χένρι Γουλφ Γκάμερ, και τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ 40 ετών, Γκρέις Γκάμερ 37 ετών, και Λουίζα Γκάμερ 30 ετών. Επίσης, έχουν και πέντε εγγόνια.

Μέριλ Στριπ - Ντον Γκάμερ το 1982
Μέριλ Στριπ - Ντον Γκάμερ το 1982 AP Photo/Mark Elias

Η Στριπ και ο Γκάμερ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από τον αδελφό της, Χάρι, το 1978. Εκείνη την εποχή, η ηθοποιός θρηνούσε την απώλεια του συντρόφου της και συμπρωταγωνιστή της στη βραβευμένη ταινία «Ελαφοκυνηγός» («Deer Hunter»), Τζον Καζάλ, ο οποίος είχε πεθάνει από καρκίνο του πνεύμονα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια χρονιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα