Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Παντρεύτηκαν οι δύο ηθοποιοί

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Παντρεύτηκαν οι δύο ηθοποιοί
Instagram / @ecomike

Οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους έζησαν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής. Οι δύο ηθοποιοί επισκέφτηκαν το δημαρχείο και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» Μιχάλης Οικονόμου και ο σύζυγός του ανακοίνωσαν το ευτυχές γεγονός μέσα από μια σειρά αναρτήσεών του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Το ζευγάρι έχει ένα μικρό αγοράκι, το οποίο είναι τριών ετών.

Δείτε τις αναρτήσεις από το χαρμόσυνο γεγονός:

Σε συνέντευξή του στη Vogue Greece, ο Μιχάλης Οικονόμου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για τη γνωριμία του με τον Γιώργο Μακρή: «Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε πριν από πέντε χρόνια, όταν εγώ έβγαινα ξανά στο φως έπειτα από μία περίεργη περιπλάνηση, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό μου στη ζωή», λέει ο Μιχάλης. «Ήταν μια σκοτεινή, εσωστρεφής περίοδος, που ήμουν ανίσχυρος απέναντι στις προσωπικές μου αδυναμίες, κάτι που με επηρέασε και επαγγελματικά. Η βαθύτερη αιτία αυτού είχε να κάνει με το ότι δεν με είχα αποδεχτεί πλήρως, κουβαλούσα πολλά κρυμμένα μυστικά και γι’ αυτό δεν μπορούσα να συνδεθώ πραγματικά με τους δικούς μου ανθρώπους και με μια κοινωνία που θεωρούσε τη σεξουαλικότητά μου ταμπού. Στην προσπάθειά μου να γίνω αποδεκτός, να αποτινάξω τις ταμπέλες και το στίγμα, έχανα τον εαυτό μου. Όλα, όμως, άρχισαν να αμβλύνονται μετά τη γνωριμία μας και αφότου μπήκα και σε έναν πιο πνευματικό δρόμο. Αρκεί ένας άνθρωπος να σου δείξει ότι είναι εκεί για σένα, στα εύκολα και στα δύσκολα, και ότι μαζί μπορείτε να προχωρήσετε ενωμένοι στη ζωή».

Instagram / @ecomike

Instagram / @ecomike

Instagram / @ecomike

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα