Ναταλία Γερμανού: Η αυστηρή απάντηση σε κάθε αυλικό γύρω της

Διαβάζεται σε 2'
germanou
Ναταλία Γερμανού glomex

Η Ναταλία Γερμανού εξηγεί γιατί από την αρχή της καριέρας της στην τηλεόραση αποφεύγει τους αυλικούς και βάζει τα όριά της.

Τα φώτα του “Night Out” στο MEGA ανάβουν και το βράδυ της Τρίτης υποδέχονται τη Ναταλία Γερμανού, σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για την πορεία της στην τηλεόραση, τις προσωπικές σχέσεις, αλλά κα το “βαρύ όνομα” του πατέρα της Φρέντυ Γερμανού.

Λίγες ώρες πριν η παρουσιάστρια του ALPHA συναντηθεί τηλεοπτικά με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξής της, όπου μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει ότι απεχθάνεται και αποφεύγει “όπως ο διάολος το λιβάνι” τους αυλικούς και εξηγεί το γιατί.

Όπως αναφέρεται στο απόσπασμα, σε ερώτηση για το αν η αυστηρότητά της σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης αποτελούσε έναν τρόπο να “προστατευτεί” και να παραμείνει για χρόνια στην τηλεόραση, η Ναταλία Γερμανού απάντησε πως “από την πρώτη μέρα που μπήκα στην τηλεόραση το 1992 μέχρι τώρα, 2023, απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να περιστοιχίζομαι από αυλικούς“.

Και πρόσθεσε: “Δεν το θέλω αυτό το πράγμα ρε φίλε, θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε ‘εδώ ήσουν φάουλ, αυτό ήταν λάθος, ήσουν κακοντυμένη, λάθος προσέγγιση σε αυτό το θέμα, κακή συνέντευξη αυτή Ναταλία, αμήχανη ήσουν εκεί Ναταλία. Θέλω ανθρώπους που ακριβώς επειδή με αγαπάνε μου επισημαίνουν τα λάθη μου”.

Η Ναταλία Γερμανού στη συνέχεια του αποσπάσματος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει μπερδευτεί με ανθρώπους που ενώ πίστευε πως ήταν φίλοι της τελικά ήταν αυλικοί, καθώς όπως εξήγησε, αυτό είναι κάτι που φαίνεται από την αρχή, ενώ δεν δίστασε να θέσει για ακόμη μια φορά τα όριά της σε αυτό το θέμα.

Μακριά από μένα αυτά, υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι στο χώρο που τους αποζητάνε σαν ζεστά κρουασάν. Τρέξτε σε αυτούς“, είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα