Ναταλία Γερμανού: Το απρόοπτο δώρο που δέχθηκε on air και την έκανε να “λυγίσει”

Ναταλία Γερμανού: Το απρόοπτο δώρο που δέχθηκε on air και την έκανε να “λυγίσει”
Ναταλία Γερμανού glomex

Συγκίνηση και αναμνήσεις πλημμύρισαν το πλατό του "Καλύτερα δε Γίνεται" με την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Ζούλα και το δώρο που πρόσφερε στην παρουσιάστρια.

Τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/04) στο “Καλύτερα δε Γίνεται” η Ναταλία Γερμανού, όμως την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής τους συζήτησης, ο Κωνσταντίνος Ζούλας πρόσφερε στη Ναταλία Γερμανού έναν σκληρό δίσκο με όλες τις εκπομπές του αείμνηστου δημοσιογράφου και πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού που υπάρχουν στο αρχείο της ΕΡΤ, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής.

“Επειδή ξέρω ότι κάνεις ένα δώρο στους προσκεκλημένους σου, θα ήθελα να σε αιφνιδιάσω και να σου κάνω εγώ ένα δώρο στην αρχή. Είναι ένα κασκέτο, μία κούπα και κάτι πιο προσωπικό. Σκέφτηκα ότι θα ήταν αδύνατο να έρθω εδώ χωρίς να σου φέρω έναν σκληρό δίσκο“, είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ζούλας με τη Ναταλία Γερμανού να απαντά: “Πες μου ότι είναι αυτό που νομίζω”.

Σε αυτό τον δίσκο είναι όλες οι εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού. Όλες όσες υπάρχουν στο αρχείο της ΕΡΤ“, είπε στη συνέχεια ο καλεσμένος της, με την παρουσιάστρια να αιφνιδιάζεται και να συγκινείται χαρακτηρίζοντας πως το δώρο αυτό είναι για εκείνη “θησαυρός”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα