Νατάσα Μποφίλιου: “Δεν με ενδιαφέρει αυτός που δεν μπορεί να δεχθεί ότι ένας καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να είναι ο εαυτός του”

Νατάσα Μποφίλιου: “Δεν με ενδιαφέρει αυτός που δεν μπορεί να δεχθεί ότι ένας καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να είναι ο εαυτός του”
Νατάσα Μποφίλιου glomex

Η Νατάσα Μποφίλιου βρέθηκε στην ΕΡΤ και εξήγησε γιατί ποτέ δεν φοβήθηκε το cancel culture και απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τις απόψεις της.

Λίγες ημέρες μετά τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για την απόφασή της να μην ακυρώσει συναυλία της στον Βόλο εν μέσω τριήμερου εθνικού πένθους, εξαιτίας του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο, η Νατάσα Μποφίλιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” και μίλησε για όλα.

Η γνωστή ερμηνεύτρια άνοιξε τα χαρτιά της στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην “κουλτούρα της ακύρωσης“, θύματα της οποίας έχουν πέσει κατά καιρούς αρκετοί καλλιτέχνες, οι οποίοι εξέφρασαν απόψεις και θέσεις, είτε πολιτικές είτε κοινωνικές, που το κοινό δεν περίμενε από αυτούς.

Σε ερώτηση για το αν η ίδια αισθάνεται ότι πρέπει να είναι πάντα πιστή και να μην παρεκτρέπει, η Νατάσα Μποφίλιου, απάντησε πως “στη δική μου περίπτωση δεν έχω υποστεί κάποιου είδους cancel από ανθρώπους που με άκουγαν ούτως ή άλλως, ούτε το φοβάμαι, γιατί από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τη μουσική ήμουν ειλικρινής με αυτό που ήμουν ως άνθρωπος”.

“Ήμουν ειλικρινής με το ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ το κοινωνικό και πολιτικό κομμάτι της ζωής, ήμουν ειλικρινής ότι στα τραγούδια μας εμπεριέχεται αυτό, ήθελα να έχω μία σχέση με το κοινό που ναβγω στη σκηνή και να πω αυτό που αισθάνομαι, που νιώθω και δεν σημαίνει ότι ο άλλος θα συνταχθεί μαζί μου, αλλά θα μου επιτρέψει να υπάρχω και ως προσωπικότητα πέρα από το Νατάσα Μποφίλιου που ανοίγει το στόμα της και τραγουδάει“, τόνισε στη συνέχεια.

Χωρίς όπως είπε να θέλει να γίνει εριστική, η γνωστή τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια πως “δεν με ενδιαφέρει ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να δεχθεί ότι ένας καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να είναι ο εαυτός του. Το ακούω σαν σχόλιο αλλά δεν μένω σε αυτό. Ποτέ δεν στεκόμουν”, ενώ εξήγησε πως έχει συγκεκριμένες πεποιθήσεις για τις οποίες δεν έχει διλήμματα και αμφιβολίες.

Στη συνέχεια έκανε μία αναδρομή στα πρώτα της βήματα, όταν όπως είπε, προσποιούνταν πως ήταν η μάνατζερ της Νατάσας Μποφίλιου, καθώς η ίδια δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί την οικονομική συμφωνία. Όσο για την εμφάνισή της όταν πρωτοξεκίνησε, με βασικά στοιχεία τα ξανθά μαλλιά της και το κόκκινο κραγιόν, η Νατάσα Μποφίλιου εξήγησε πως ήθελε με αυτό τον τρόπο να τη θυμάται το κοινό και ήταν τα δύο πράγματα που μπορούσε να αγοράσει τότε, μία βαφή για τα μαλλιά και ένα κραγιόν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα