Νέα Σμύρνη: “Καρφιά” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Δήμο για “μικροπολιτική”

Νέα Σμύρνη: “Καρφιά” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Δήμο για “μικροπολιτική”
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef Youtube / @Masterchef Greece

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef σχολίασε στα social media την ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης για τα επεισόδια της Κυριακής.

Το συναισθηματικό δέσιμο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τη Νέα Σμύρνη, στην οποία μεγάλωσε, είναι γνωστό, όπως και αυτό με τον Πανιώνιο.

Συνεπώς, όπως αποδεικνύει και η τοποθέτησή του στα social media, τα γεγονότα της Κυριακής και η επίθεση της αστυνομίας σε βάρος πολιτών δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα, αλλά ούτε και να μείνουν ασχολίαστα.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, στα επικριτικά -στην πλειοψηφία τους- σχόλια κατά του Δήμου Νέας Σμύρνης για την ανακοίνωση που έβγαλε σχετικά με τα επεισόδια στην κεντρική πλατεία της περιοχής, πήρε επίσης θέση, αφήνοντας αιχμές για το περιεχόμενό της και κυρίως για την επιλογή των… ίσων αποστάσεων.

Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης:

“Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα