Νέες κατηγορίες κατά του Puff Daddy για σεξουαλική εκμετάλλευση

Διαβάζεται σε 2'
Ο Sean "Diddy" Combs
Ο Sean "Diddy" Combs Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP, File

Για σωματεμπορία και σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο Puff Daddy μετά από μήνυση σε βάρος του από πρώην ηθοποιό ταινιών ενηλίκων.

Τις απίστευτες εικόνες σκληρότητας που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα και έδειχναν τον Sean “Diddy” Combs, τον διάσημο Puff Daddy, να χτυπάει άγρια την τότε σύντροφό του Cassie Ventura διαδέχθηκαν νέες κατηγορίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο ράπερ.

Σύμφωνα με το CNN, η Adria English, πρώην ηθοποιός ταινιών ενηλίκων, η οποία ισχυρίζεται ότι εργάστηκε για τον ράπερ από το 2004 έως το 2009, κατέθεσε αγωγή την Τετάρτη κατηγορώντας τον διάσημο μουσικό παραγωγό για σεξουαλική εκμετάλλευση και βιασμό.

Στη μήνυση των 114 σελίδων που κατέθεσε, η English αναφέρει πως ο Combs και άλλοι εμπλεκόμενοι τη χρησιμοποιούσαν ως “σεξουαλικό πιόνι” κατά τη διάρκεια των περιβόητων “White Parties” στις κατοικίες του στα Hamptons και στο Μαϊάμι. Η αγωγή, η οποία κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, αναφέρει επίσης ότι ο Combs την ανάγκαζε να εμπλακεί σε πορνεία και σεξουαλική εργασία από το 2006 έως το 2009.

Αυτή η αγωγή είναι η ένατη που κατατίθεται εναντίον του Combs από τον περασμένο Νοέμβριο, και η όγδοη που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση. Ένας από αυτούς τους ισχυρισμούς, που κατατέθηκε από την πρώην φίλη του, Cassie Ventura, έχει ήδη διευθετηθεί. Μια άλλη αγωγή κατηγορεί τον γιο του, Christian Combs, για σεξουαλική κακοποίηση, με τον Sean Combs να κατηγορείται για συνενοχή.

Ο δικηγόρος του Puff Daddy, Jonathan Davis, δήλωσε ότι “ο κ. Combs δεν έχει ποτέ σεξουαλικά κακοποιήσει ή εκμεταλλευτεί κανέναν” και τόνισε πως “σε έναν κόσμο όπου οποιοσδήποτε μπορεί να καταθέσει αγωγή χωρίς αποδείξεις, ευτυχώς υπάρχει μια δίκαιη δικαστική διαδικασία για να βρεθεί η αλήθεια”.

Στην αγωγή της η English ζητά η υπόθεση να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες και επιδιώκει αδιευκρίνιστο ποσό για αποζημιώσεις.

Ο Combs έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς από τις περισσότερες αγωγές και έχει δηλώσει στα κοινωνικά του δίκτυα ότι οι κατηγορίες είναι “αηδιαστικές” και ότι “δεν έκανε τίποτα από όσα του καταλογίζονται”.

Όπως αναφέρει το CNN, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ενδέχεται να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του ενώ οι κατηγόροί του προετοιμάζονται να βρεθούν ενώπιον ομοσπονδιακού σώματος ενόρκων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα