Νίκη Λάμη: Τα κλάματα όταν ο Ρέππας της ζήτησε να κόψει τα μαλλιά της και η αντίδραση για τη συμμετοχή στο “Έτερος Εγώ”

Νίκη Λάμη: Τα κλάματα όταν ο Ρέππας της ζήτησε να κόψει τα μαλλιά της και η αντίδραση για τη συμμετοχή στο “Έτερος Εγώ”

Καλεσμένη του 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η γνωστή ηθοποιός, Νίκη Λάμη. Τι είπε για τη συμμετοχή της στο "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη", το αίτημα του Ρέππα για το οποίο δεν μετάνιωσε και το τηλεφώνημα από τον Τσαφούλια.

Στην εκπομπή 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η Νίκη Λάμη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Mega “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με ενθουσιασμό για τον ρόλο που της ανέθεσε ο Μιχάλης Ρέππας στη σειρά, ωστόσο, αποκάλυψε πως έβαλε τα κλάματα όταν της ζήτησε να κόψει τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου.

Μου αρέσουν όλα όσα με οδήγησε να κάνω ο Μιχάλης και ήταν φόβοι μου. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κόψει τα μαλλιά μου κοντά, έκλαιγα όταν μου το είπε, έφυγα από το γραφείο του με δάκρυα στα μάτια”.

Παράλληλα μίλησε και για τη συμμετοχή της στο “Έτερος Εγώ”, όπου μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της όταν την πήρε τηλέφωνο ο Σωτήρης Τσαφούλιας:

“Κάποια στιγμή με παίρνει ο Σωτήρης Τσαφούλιας τηλέφωνο και του λέω έρχομαι τώρα. Έμεινα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Όταν κάναμε τα γυρίσματα το κλίμα ήταν φανταστικό. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη γι’ αυτό τον ρόλο”.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η ίδια αποκάλυψε πως έχει υπάρξει “τρίτο πρόσωπο σε σχέση”, ενώ εξομολογήθηκε: πως “πιστεύω πολύ το “κάτσε να φτιάξω πρώτα εμένα μπας και μπορέσω και υπάρξω με κανέναν άνθρωπο”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα