Ντέμι Μουρ: “Αγνώριστη” σε πασαρέλα – Ξεσπάθωσαν οι χρήστες στο Twitter

Ντέμι Μουρ: “Αγνώριστη” σε πασαρέλα – Ξεσπάθωσαν οι χρήστες στο Twitter
Shutterstock, Youtube/Access

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση της Ντέμι Μουρ σε ντεφιλέ του οίκου Fendi, με χρήστες στο Twitter να υποστηρίζουν πως "οι παρευρισκόμενοι δεν θα την αναγνώριζαν" αν δεν... ακουγόταν το όνομά της από τα μεγάφωνα.

“Αγνώριστη” σχεδόν εμφανίστηκε η Ντέμι Μουρ στην πασαρέλα του οίκου Fendi στο Παρίσι. Στο συγκεκριμένο ντεφιλέ μόδας συμμετείχαν διάσημα μοντέλα και σταρ του Χόλιγουντ, ενώ ειπώθηκε – ίσως με κάποια δόση υπερβολής – πως αν οι καλεσμένοι δεν γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα συμμετέχει και η 58χρονη σταρ, δεν θα την αναγνώριζαν.

Τα σχόλια, κακοπροαίρετα ή μη, πήραν “φωτιά” στο twitter, με χρήστες να υποστηρίζουν πως το μουντό ή σχεδόν θυμωμένο ύφος της Μουρ στην πασαρέλα, ήταν αποτέλεσμα “αποτυχημένης πλαστικής”, αφήνοντας αιχμές όχι μόνο για την δική της απόφαση να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στο πρόσωπό της, αλλά και για την βιομηχανία της μόδας που αντικειμενοποιεί τις γυναίκες σε βαθμό που “απαγορεύονται” τα σημάδια γήρατος.

 

Εδώ το βίντεο από την πασαρέλα της 58χρονης Αμερικανίδας σταρ.

Η ίδια πάντως, σε συνέντευξή της το 2019 υποστήριξε, σύμφωνα με την Daily mail, ότι “αγκαλιάζει” τη φυσική διαδικασία γήρανσης, παρά το γεγονός ότι παραδέχθηκε πως υπήρχαν στιγμές που κοίταξε στον καθρέφτη και δεν αναγνώριζε τον εαυτό της.

“Η βαρύτητα πηγαίνει προς ορισμένες κατευθύνσεις που δεν μου αρέσει. Περιστασιακά κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω: Ψέματα, δεν μοιάζω έτσι. Αλλά αισθάνομαι ότι χρειάζεται αποδοχή. Το αγκαλιάζω και δεν ψάχνω πια τι πάει λάθος”.

Σχολιάζοντας την πασαρέλα στην οποία συμμετείχε, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram πως πραγματοποίησε ένα όνειρο που είχε από έφηβη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα