Ο Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό Αντωνά – Σοϊλέδη: “Έφυγε από το σπίτι”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό Αντωνά – Σοϊλέδη: “Έφυγε από το σπίτι”
Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά PAPADAKIS PRESS

Την κρίση στη σχέση της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη επιβεβαίωσε ο στενός τους φίλος, Κώστας Φραγκολιάς.

Τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά επιβεβαίωσε στο Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς, στενός τους φίλος, ο οποίος μάλιστα θα γινόταν και κουμπάρος τους.

“Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση”, είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε από την πλευρά του: “Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν. Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν”.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει, προς το παρόν, την κίνηση αυτή.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους, αναβάλλουν εδώ και δύο χρόνια τον γάμο τους, ενώ μεσολάβησε η συμμετοχή τους στο Survivor, του Άρη Σοϊλέδη το 2022 (είχε φτάσει μέχρι τον τελικό) και της Μαρίας Αντωνά φέτος (2024).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα