O Λένι Κράβιτζ κάνει τον Λευτέρη Πετρούνια

Διαβάζεται σε 2'
O Λένι Κράβιτζ κάνει τον Λευτέρη Πετρούνια
O Λένι Κράβιτζ εκτελεί το πρόγραμμα του στους κρίκους. YouTube

Ο Λένι Κράβιτζ συνηθίζει να αναρτά βίντεο με στιγμιότυπα από τις προπονήσεις του. Στο τελευταίο ο 59χρονος κρεμάστηκε από κρίκους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την 3η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρεμπιπτόντως, είναι 33 ετών.

Ο Λένι Κράβιτζ κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το νέο του τραγούδι με τίτλο Human, μέσω του οποίου πως ο σκοπός που έχει από τη ζωή του, είναι να τη ζήσει με ειλικρίνεια κατ’ αρχάς προς τον εαυτό του. Στις 24 του μήνα θα κυκλοφορήσει και το Blue Electric Light. Είναι το 12ο άλμπουμ της καριέρας του, στο οποίο υπάρχει το Human.

Ο Αμερικανός ροκ superstar είναι 59 ετών.

Ωστόσο, θα συμφωνείτε πως δεν είναι μια τυπική περίπτωση 59χρονου ανθρώπου.

Συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμές από τις διάφορες προπονήσεις που κάνει. Στο τελευταίο viral βίντεο του, φορά ένα τζιν -και δερμάτινη ζώνη-, όπως κρεμιέται από κρίκους.

Με την συμπλήρωση επτά ωρών από την ανάρτηση, το στιγμιότυπο με τη δουλειά που έκανε ο Κράβιτζ στον κορμό του ακολουθεί είχε 2.4 εκατομμύρια views.

Για την ιστορία, το ρεκόρ των views στα βίντεο με γυμναστικές επιδείξεις του εν λόγω, το έχει προπόνηση με βάρη που έκανε, φορώντας δερμάτινο παντελόνι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα