Οδυσσέας Σταμούλης: Επέστρεψε στο θέατρο μετά τον θάνατο του γιου του στους Φούρνους

Διαβάζεται σε 3'
Οδυσσέας Σταμούλης: Επέστρεψε στο θέατρο μετά τον θάνατο του γιου του στους Φούρνους

Ο ηθοποιός, που έχασε τον 11χρονο γιο του στους Φούρνους Ικαρίας τον περασμένο Αύγουστο, έκανε πρεμιέρα με την παράσταση “Ένας βλάκας και μισός”. Η ανάρτησή του προς τους δημοσιογράφους.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ το απόγευμα της Δευτέρας (30/10) η θεατρική παράσταση “Ένας βλάκας και μισός” στο Θέατρο Αυλαία, στην οποία συμμετέχει και ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός θρηνεί την απώλεια του 11χρονου γιου του, ο οποίος πνίγηκε πριν από περίπου 3 μήνες στους Φούρνους Ικαρίας.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Αυγούστου 2023. Ο 11χρονος είχε φύγει από το σπίτι για να πάει για μπάνιο και όταν άργησε να επιστρέψει, η μητέρα του άρχισε να τον αναζητά. Το παιδί εντοπίστηκε αργότερα, περίπου 2 μέτρα κάτω από τη θάλασσα, κοντά σε σημαδούρα, χωρίς να έχει σφυγμό. Μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook το βράδυ της Δευτέρας (30/10), δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την παράσταση και γράφοντας “Θέατρο Αυλαία κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα”.

Τις τελευταίες μέρες, οι αναρτήσεις του αφορούσαν πληροφορίες για την πρεμιέρα του έργου.

Η ανάρτηση – επιστολή του Οδυσσέα Σταμούλη

Ανάμεσα στις πρόσφατες αναρτήσεις του υπήρχε και ένα κείμενο σε μορφή επιστολής, το οποίο απευθυνόταν στους δημοσιογράφους. Στη δημοσίευσή του, ο Οδυσσέας Σταμούλης διέψευσε διάφορες ανακρίβειες που γράφτηκαν για εκείνον όλο αυτό το διάστημα, ενώ ζήτησε να σεβαστούν το πένθος του.

“Αγαπητοί δημοσιογράφοι,

Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα.

Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και τη τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

Εργάζομαι όπως θα συνεχίσω να εργάζομαι όπως εργάζεται κάθε άνθρωπος που ασκεί ένα επάγγελμα για να βιοποριστεί. Εκτός κι αν έχει λύσει τα ζητήματα της ζωής του…

Από την άλλη δεν είμαι μόνος μου,δεν ήμουν ποτέ μόνος, είχα και έχω δίπλα μου πολύ γερά στηρίγματα, αυτά προς γνώση μερικών που γέμισαν το κόσμο για την οικονομική μου κατάρρευση όπως και να σας ενημερώσω ότι μετά από τόσα χρόνια εργασίας κάτι κάναμε κι εμείς!

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους υπέροχους συναδέλφους μου που παίζουμε μαζί αυτή τη περίοδο στη παράστασή μας «Ένας Βλάκας και μισός» του Δημήτρη Ψαθά και που μαζί με εμένα και με όσα περνάω ταλαιπωρούνται κι αυτοί από ανακρίβειες και ασάφειες που ακούγονται και να τους πω ότι είναι πραγματική Ε

ΕΥΛΟΓΙΑ που υπάρχουν στη ζωή μου και που έχω τη τύχη να συνεργάζομαι μαζί τους!!

Η παράσταση στην οποία συμμετέχω είναι η παράσταση που συμμετείχα και κατά τη περίοδο του καλοκαιριού.

Όπως έρχονται κι άλλα πράγματα που θα κάνω καλλιτεχνικά και προς το παρόν δεν θα τα αποκαλύψω.

Μέσα σε όλα αυτά τα απίστευτα λοιπόν που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί θέλω να τονίσω ότι:

  • Eίναι ΨΕΜΑ ότι έχω καταστραφεί οικονομικά.
  • Είναι ΨΕΜΑ ότι διώχθηκε παράσταση από το θέατρο Αυλαία που παίζω για να μπει η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία συμμετέχω. Η δική μας παράσταση είναι κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ενώ των συναδέλφων ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
  • Είναι ΨΕΜΑ η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε sites στο διαδίκτυο ότι είμαι εγώ και το παιδί μου ,αντιθέτως στη φωτογραφία εμφανίζεται ο αδερφός μου με τον ανιψιό μου.
  • Είναι ΨΕΜΑ ότι έδωσα την οποιαδήποτε συνέντευξη στον οποιοδήποτε δημοσιογράφο του οποιουδήποτε μέσου.

Για όλα αυτά λοιπόν σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο.

Σεβαστείτε το πένθος μου.

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα